×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.  اخبار منتشر شده : 5 خبر

عادل آذر رئیس دیوان محاسبات - 2 نجومی بگیر پایتخت چقدر حقوق می گرفتند؟ + جزییات - حقوق

وی افزود: بررسی های ما نشان داده که ۳۹۷ نفر دریافتی های غیر قانونی داشتند که در مجموع با دریافتی های خالص و وام هایی که گرفته بودند مبلغ چهل میلیارد تومان از آن ها به دولت برگشت داده شد.

رئیس دیوان محاسبات ادامه داد: بعد از رسیدگی ها و برخورد های اولیه و کشف آن ۳۹۷ نفر، فقط دو مورد کشف شد که آخرین آن سه ماه قبل مربوط به یکی از شرکت های زیرمجموعه دولت بود که فردی بالای ۳۵ میلیون تومان دریافتی داشت.

عادل آذر در پاسخ به این پرسش که چرا نام آن فرد و شرکت دولتی را اعلام نمی کنید، افزود: این پرونده در مرحله رسیدگی است و بعد از اینکه هیأت مستشاری رأی داد و به قوه قضائیه ارسال کرد آن وقت نتیجه مشخص می شود.

وی با بیان اینکه در موضوع نجومی بگیران به صورت ویژه و گسترده وارد عمل شدیم، خاطر نشان کرد: در آن پرونده ها یک گزارش را به صحن مجلس و دو گزارش را به صورت محرمانه ارسال کردیم.

رئیس دیوان محاسبات کشور در پاسخ به این پرسش که آیا نجومی بگیر تعریف خاصی دارد؟ گفت:​ مبنای ما قانون است و به تناسب نوع استخدامی و دیوان سالاری کشور باید نگاه کنیم چرا که ممکن است برخی دستگاه ها براساس مدیریت خدمات کشور عمل کنند و برخی دستگاه ها هم به صورت خاص باشند.

عادل آذر افزود: ممکن است طبق قانون در یک دستگاهی مبلغ بالای چهار میلیون تومان غیر قانونی باشد، اما در یک دستگاه دیگر مانند شرکت نفت با توجه به سختی کار در برخی مناطق حتی آن فرد در جایگاه مهندس ۱۴ میلیون تومان هم دریافت کند که قانونی باشد بنابر این نمی توان مبلغی خاص را برای همه دستگاه ها یکسان در نظر گرفت.

رئیس دیوان محاسبات کشور گفت: در بودجه سال آینده، ۲۵ مورد از الزاماتی که باید در متن لایحه مورد توجه قرار گیرد را احصا کرده ایم.

عادل آذر صداوسیما با بیان اینکه شاه بیت این الزامات انضباط و جلوگیری از ریخت و پاش ها و هزینه های زیادی است که به دستگاه ها داده می شود، گفت: در این بررسی ها برآورد های ما نشان می دهد، حدود مبلغ ۵۰ هزار میلیارد تومان از بخش هزینه ها دیگر نیاز به تکرار در بودجه ۹۸ ندارد و باید به سمتی پیش برویم که هزینه های جاری را از درآمد های مالیاتی و بدون نفت تأمین کنیم.

وی گفت: البته بخشی از مشکلات هم به این موضوع بر می گردد که در بودجه هزینه هایی را به دولت تحمیل می کنیم در حالی که برای تامین آن منابع واهی در نظر گرفته می شود.

رئیس دیوان محاسبات گفت: یکی از مهمترین ضروریات بودجه شناسایی دارایی های کشور است؛ مثلاً خزانه داری کل کشور این دارایی ها را یک میلیون و ۸۰۰ هزار میلیارد تومان برآورد کرده، اما محاسبات ما چهار برابر این مبلغ را نشان می دهد که این موضوع مشخص می کند می شود بعضی درآمد ها را واقعی و هزینه های اجتناب ناپذیر را تأمین کرد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.