سه‌شنبه, 4 اردیبهشت 1403 Tuesday, 23 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41412 تعداد نوشته های امروز : 5 تعداد دیدگاهها : 2371×
  • شعار سال

    شعار سال 1403

  • تشخیص آجیل تقلبی از سالم در سه سوت!
    20 اسفند 1395 - 17:32
    شناسه : 42156
    0

    یک متخصص تغذیه از تست سریع و به موقع آجیل تقلبی از سالم برای ایام نوروز خبر داد. حسین ایمانی متخصص تغذیه گفت: برای خرید آجیل عید همیشه باید به میزان مصرف، آجیل و دانه های روغنی تهیه شود تا در زمان تازگی از آنها استفاده شود. وی ادامه داد: آجیل به دلیل روغن زیادی […]

    پ
    پ

    2 - تشخیص آجیل تقلبی از سالم در سه سوت! -

    یک متخصص تغذیه از تست سریع و به موقع آجیل تقلبی از سالم برای ایام نوروز خبر داد.

    حسین ایمانی متخصص تغذیه گفت: برای خرید آجیل عید همیشه باید به میزان مصرف، آجیل و دانه های روغنی تهیه شود تا در زمان تازگی از آنها استفاده شود.

    وی ادامه داد: آجیل به دلیل روغن زیادی که دارد خیلی زود فاسد می شود که باید قبل از خرید آجیل با خوردن چند دانه از آنها از کیفیت طعم و تازه بودنش اطمینان حاصل کنید و در صورت تازه نبودن، از خرید آجیل منصرف شد.

    این متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه باید از مصرف آجیل های بوداده و فله ای پرهیز شود، تصریح کرد: آجیل تازه نباید هیچ بوی نامطبوعی از جمله بوی تند و بوی ترشیدگی داشته باشد که وجود حفره یا کپک زدگی از نشانه های کهنگی آجیل است.

    وی بیان کرد: اگر در میان آجیل بقایای حشرات مرده یا زنده دیدید، بدانید که آجیل کهنه و فاسد است.
    ایمانی با بیان اینکه افراد از مغزهای خام پسته، فندق و بادام استفاده کنند، افزود: سعی کنید آجیلی که انتخاب می کنید شور نباشد و کمتر بو داده باشد.

    وی اظهار داشت: مقداری آجیل را در مشت خود بریزید و کمی منتظر بمانید، سپس آجیل را خالی کنید اگر روی دست شما رنگ پس داده باشد، نشانه غیر بهداشتی بودن آن است.

    این متخصص تغذیه تصریح کرد: از خریداری و مصرف انواع پسته و مغز گردو که توسط دوره‌گردها عرضه می شوند، به دلیل اینکه عمدتاً از محصولات آلوده تهیه یا مخلوط شده اند، خودداری کنید.

    وی تاکید کرد: از خرید و مصرف آجیل های رنگ شده خودداری کنید که در مورد میوه های خشک شده حتما باید دقت شود از میوهای خشک استفاده شود نه به صورت خیس و باید این نوع میوه ها فاقد مواد رنگی باشند.

    ایمانی یادآورشد: رنگ هایی که برای رنگ کردن تخمه، بادام و سایر انوع آجیل استفاده می شود، عمدتاً غیرمجاز بوده و گاهی حساسیت های شدیدی را در مصرف کننده ایجاد می کند.

    منبع سلامت نیوز

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.