سه‌شنبه, 4 اردیبهشت 1403 Tuesday, 23 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41419 تعداد نوشته های امروز : 12 تعداد دیدگاهها : 2371×
  • شعار سال

    شعار سال 1403

  • دولت به تقویت زیرساخت های گردشگری عزم جدی دارد
    20 شهریور 1396 - 9:07
    شناسه : 85910
    0

    فرماندار بندر آستارا گفت: محور ‌توسعه روستاهای این شهرستان گردشگری است و دولت در تقویت زیرساخت های آن، گام های موثری برداشته است. به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی فرمانداری آستارا به  «بامردم»، یونس رنجکش در بازدید از روستای خلیله سرای بخش لوندویل این شهرستان افزود: طبیعت گردی از مزیت های روستاهای بندر آستاراست و […]

    پ
    پ

    فرماندار بندر آستارا گفت: محور ‌توسعه روستاهای این شهرستان گردشگری است و دولت در تقویت زیرساخت های آن، گام های موثری برداشته است.

    - دولت به تقویت زیرساخت های گردشگری عزم جدی دارد - آستارا

    به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی فرمانداری آستارا به  «بامردم»، یونس رنجکش در بازدید از روستای خلیله سرای بخش لوندویل این شهرستان افزود: طبیعت گردی از مزیت های روستاهای بندر آستاراست و می تواند نقش مهمی در توسعه مناطق روستایی این شهرستان داشته باشد.
    وی اضافه کرد: ‌بخش های کشاورزی و دامداری مکمل جاذبه های گردشگری در روستاها محسوب می شوند و باید با تکمیل زیرساخت های این حوزه، به توسعه روستاها اقدام کرد.
    وی گفت: در گذشته غفلت هایی در حوزه توسعه و تکمیل زیر ساخت ها در مناطق روستایی شهرستان شده اما در دولت تدبیر و امید، بخشی از این غفلت ها جبران شده است.
    وی با اشاره به اینکه افزایش توان تولیدی در روستاها در اولویت کاری قرار دارد، اظهار کرد: در هفته دولت امسال هفت طرح گردشگری با سرمایه گذاری بالغ بر 25 میلیارد و 540 میلیون ریال در آستارا به بهره برداری رسید و خوشبختانه بیشتر این طرح ها در روستاهای این شهرستان راه اندازی شده است.
    رنجکش ادامه داد: به منظور تولید ارزش افزوده در گردشگری روستاها، باید شوراها به عنوان نمایندگان مردم، بیش از پیش همت کنند.
    شهرستان آستارا با 91 هزار نفر جمعیت و 62 روستا در منتهی الیه غرب استان گیلان واقع است.
    ** گرامیداشت جلال آل احمد در تالش
    آئین گرامیداشت جلال آل احمد نویسنده برجسته ایرانی با حضور نویسندگان و چهره های ادبی کشور در بخش اسالم تالش برگزار شد.
    به گزارش خبرنگار ایرنا حجت الاسلام مسعود دیانی از نویسندگان و مولفان کشور شامگاه یکشنبه در این آئین در مسجد جامع اسالم گفت: جلال آل احمد مسائل اجتماعی و دغدغه های مردم را در دل داستان های خود جاری می کرد.
    وی با اشاره به اینکه زبان هنر نافذ و تاثیرگذار است، افزود: خرافات و غرب زدگی از موضوعاتی است که مخاطب در داستان های جلال آل احمد با آنها مواجه می شود.
    در کنار این آئین، دومین کارگاه نویسندگی اسالم نیز با حضور 33 تن از نویسندگان جوان و با سخنرانی حسین دهباشی، جواد جزینی، فاطمه توفیقی، جواد محقق، مهدی قزلی و میثم امیری از نویسندگان و چهره های مطرح ادبی در شهر اسالم تالش برگزار شد.
    جلال آل احمد متولد 1302 در تهران از شخصیت های تاثیر گذار در حوزه ادبیات داستانی و مستند نگاری است و از نویسندگان صاحب سبک دوران معاصر به شمار می رود.
    شهرستان تالش با بیش از 200 هزار نفر جمعیت، چهار بخش مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در 110 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.