×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

 .::.  اخبار منتشر شده : 6 خبر

گیلان,آتش در گیلان,طبیعت,مدیرکل حفاظت محیط‌زیست گیلان,13 فروردین

به گزارش «بامردم»، قربانعلی محمدپور مدیرکل حفاظت محیط‌زیست گیلان با اعلام این خبر گفت: متأسفانه سه نفر متخلف با ایجاد حریق عمدی در حجت محله لیسار تالش باعث تخریب و سوختن هزار مترمربع از مراتع جنگلی منطقه شدند که با حضور مأمورین یگان حفاظت محیط‌زیست شهرستان، این افراد بازداشت و تحویل کلانتری لیسار شدند.

وی افزود: خوشبختانه حریق مهار شده است و خسارات ناشی از آن در حال برآورد و بررسی است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست گیلان عنوان کرد: سودجویان با ایجاد حریق‌های عمدی در برخی مناطق و اراضی طبیعی ملی سعی در تصاحب و تعدی به این مناطق را دارند که با هوشیاری مأمورین یگان حفاظت استان با این اقدامات برخورد جدی و قانونی می‌شود.

محمدپور گفت: از کلیه شهروندان و اهالی محترم مناطق و دوستداران محیط‌زیست درخواست داریم تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف محیط زیستی مانند زمین‌خواری در مناطق طبیعی و اراضی ملی مراتب را با شماره تلفن ۱۵۴۰ سامانه رسیدگی به شکایات سازمان حفاظت محیط‌زیست یا ادارات محیط‌زیست شهرستان و پاسگاه‌های محیط‌بانی اطلاع‌رسانی کنند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.