×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.  اخبار منتشر شده : 4 خبر

افسردگی - ۲۰ درصد از جمعیت گیلان از اختلالات روانی جدی رنج می‌برند -

به گزارش تسنیم، محمد عباسی صبح امروز در همایش سلامت روان در رشت اظهار داشت: هر ساله مراسمات هفته سلامت روان از دهم اکتبر آغاز می‌شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر لزوم اجرای برنامه‌های هفته سلامت روان با محوریت نوجوانان و جوانان افزود: در این هفته، نقش شادی و نشاط بر جوانان، تاثیرات فضای مجازی، مسئله خودمراقبتی و نقش معنویت در ایجاد سلامت روان مورد بررسی قرار می‌گیرد.

عباسی جوانان و نوجوانان را سرمایه‌های اصلی کشور دانست و با اشاره به اجرای برنامه‌های هفته سلامت روان از سال ۱۳۶۵ خاطرنشان کرد: ارائه خدمات سلامت روان به عموم مردم یکی از اهداف اجرای این برنامه‌ها است.

وی ارائه خدمات سلامت روان متناسب با فرهنگی اجتماعی را یکی دیگر از اهداف برگزاری هفته سلامت روان دانست و ابراز داشت: امروز اقدامات کمی در راستای ایجاد سلامت روان در جامعه انجام می‌شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر لزوم افزایش آگاهی مردم نسبت به مهارت‌های بهداشت روان تصریح کرد: اجرای برنامه‌های هفته سلامت روان نیازمند جذب مشارکت مردمی است اما متاسفانه در این زمینه موفق نبودیم.

عباسی با بیان اینکه افرادی در فضای مجازی و حقیقی در تلاش هستند تا اقدامات درمانی دانشگاه علوم پزشکی را زیر سوال ببرند اظهار داشت: چنین افرادی حتی در سخنرانی‌هایشان انجام واکسیناسیون را زیر سوال می‌برند.

وی با اعلام اینکه به ازای هر پنجاه هزار نفر یک کارشناس سلامت روان در استان گیلان وجود دارد خاطرنشان کرد: ۲۰ درصد از جمعیت استان گیلان دارای اختلالات روانی جدی هستند که نیازمند خدمات روانپزشکی هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بیماری‌های روانی را جزء بیماری‌های غیرواگیر دانست و ابراز داشت: عدم رسیدگی به وضعیت افرادی که مشکلات روانی دارند برای دیگران مشکل‌ساز می‌شود.

عباسی با اعلام اینکه ۵۰۰ هزار نفر در گیلان دارای مشکلات روانی هستند عنوان داشت: مسئولان سیاسی و اجتماعی کشور به خوبی به وضعیت این افراد رسیدگی نمی‌کنند اما با مشکلات آن گریبانگیر هستند.

وی با تاکید بر لزوم جذب مشارکت‌های عمومی در راستای کاهش مشکلات روانی در جامعه گفت: اجرای طرح سلامت در سال ۹۲ فرصتی را برای اجرای برنامه‌های مناسب در راستای ایجاد سلامت روان به وجود آورد اما استان گیلان از این فرصت استفاده نکرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اعلام اینکه کارهای اجتماعی را نمی‌توان صرفاً با توان دولتی انجام داد تصریح کرد: باید از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد در راستای اجرای برنامه‌های سلامت روان استفاده کنیم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.