چهارشنبه, 5 اردیبهشت 1403 Wednesday, 24 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41424 تعداد نوشته های امروز : 5 تعداد دیدگاهها : 2371×
  • شعار سال

    شعار سال 1403

  • شیرین‌کننده‌های مصنوعی کم خطرتر هستند؟
    10 آبان 1398 - 17:10
    شناسه : 161112
    0

    شیرین کننده های غیرمغذی بیش از ۶۰ سال است که وارد چرخه مواد خوراکی شده اند که بدون داشتن کالری موجب طعم شیرینی همانند ساکاروز (قند) می شوند.

    پ
    پ

    کننده های مصنوعی - شیرین‌کننده‌های مصنوعی کم خطرتر هستند؟ - شیرین‌کننده

    «کاریسا بیکر اسمیت»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مریلند آمریکا، در این‌باره می گوید: «ما در مطالعه خود به بررسی تاثیر مواد شیرین کننده مصنوعی و خطر چاقی و دیابت نوع۲ بخصوص در کودکان پرداختیم.»

    اکثر مطالعات کوتاه مدت قبلی نشان دادند استفاده از شیرین کننده های مصنوعی به جای قند ممکن است موجب کاهش وزن شود.

    اما برخی مطالعات جدید نشان می دهند که بین مصرف شیرین کننده های مصنوعی و اضافه وزن رابطه وجود دارد. همچنین بین این نوع شیرین کننده ها و تغییر در اشتها و میکروبیوم های روده ارتباط وجود دارد که ممکن است بر میزان قندخون تاثیر گذاشته و منجر به سندروم متابولیک، مقاومت انسولین، دیابت، و اضافه وزن شود. البته این یافته ها هنوز قطعی نیستند.

    محققان بر کنترل مصرف شیرین‌کننده‌های مصنوعی تاکید دارند.
    منبع: مهر

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.