×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

گیاهان شادی آوری 600x338 - گیاهان شادی آوری که استرس را از شما دور می کنند

باشگاه خبرنگاران/ محمدرضا حاجی حیدری، متخصص طب سنتی درباره مصرف دمنوش های شادی آور اظهار کرد: گیاهان خواص متعددی دارند که بدن را در مسیر سلامتی و تندرستی قرار می دهند و به درمان بسیاری از ناخوشی ها و مشکلات کمک می کنند. بعضی از این گیاهان می توانند احساس آرامش، آسودگی و خوشی ایجاد کنند.

او افزود: اغلب گیاهان دارویی خوش عطر و بو مانند بادرنجبویه، گل گاو زبان و گل محمدی اثرات مفرح و شادی آور دارند که مصرف آنها به میزان تعادل توصیه می شود.

حاجی حیدری با بیان اینکه از دیدگاه طب سنتی ایران سه عضو اصلی در بدن وجود دارد، تاکید کرد: در اصطلاح به این ۳ عضو اعضای رئیسه گفته می شود که شامل قلب، کبد و مغز است. حالت روحی و روانی انسان عمدتا مربوط به دو عضو قلب و مغز است، بنابراین مصر گیاهانی که حالت شادی آور دارند، باعث انبساط روح و برطرف کردن ضعف، کسالت و افسردگی در افراد خواهد شد و عملکرد قلب را که منشا حیات و انرژی است، ارتقا می دهد.

او افزود: دمنوش ها هر یک خواص مخصوص خود را دارند که در ترکیب با هم یک نوشیدنی آرامبخش و شادی آور برایتان خواهد بود.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: داروهای شادی آور در طب سنتی مانند بادرنجبویه، گل گاو زبان و گل محمدی اغلب منشا گیاهی داشته و برخی دیگر از گیاهان از قبیل مشک، ابریشم، مروارید و طلا منشا حیوانی و معدنی دارند. این دارو ها با مکانیسم های مختلفی باعث ایجاد شادی و نشاط می شوند.

حاجی حیدری گفت: از مهمترین گیاهان در دسترس می توان به بادرنجبویه، گل گاو زبان و اسطوخودوس اشاره کرد که معمولا به صورت دمنوش می توان روزی یک تا دو لیوان از آن را مصرف کرد.

او ادامه داد: استشمام عصاره خوش عطر گل محمدی و یا بوییدن مشک و عنبر حالت شادی آور داشته و انرژی و نشاط را افزایش می دهد.

این متخصص طب سنتی با اشاره به ارتباط استشمام عطر خوش بو و کاهش غم در افراد، بیان کرد: عطر ها و رایحه های خوشبو تاثیر بسیار زیادی بر روی سلولهای مغزی می گذارد و موجی از افکار مثبت را در فرد ایجاد کرده، در نتیجه باعث کاهش استرس در فرد می شود.

او تصریح کرد: از گیاهان شادی آور دیگر می توان به دارچین، هل، زعفران و میوه هایی مانند انار و سیب اشاره کرد. توصیه می شود قبل از مصرف سیب، ابتدا آن را بوییده و سپس میل کنید چرا که بوییدن آن باعث تقویت مغز و حواس شده و حالت نشاط آوری نیز خواهد داشت.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.