- نویسنده : سردبیر بامردم
- 22 شهریور 1399
- کد خبر 175598
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
بر اساس شواهد منتشر شده از سوی کمیته بین المللی میکروبیولوژی غذا، ویروس یافت شده در غذاها و بسته بندی آنها بسیار ناچیز بوده است. البته این گروه اذعان دارند که رعایت نکات بهداشتی مربوط به غذا شرط احتیاط و عاقلانه است.
▪️ البته در خصوص رستورانها و کافهها باید به سلامت گارسون ها، مسئولان، مدیران ومشتریان توجه شود تا احتمال انتقال ویروس از فردی به فرد دیگر پایین بیاید.
▪️ متخصصان قویا بر این باورند که مهمترین راه جلوگیری از انتقال ویروس شست و شوی مرتب دستها استفاده از ماسک و حفظ فاصله گذاری فیزیکی است. این موارد به حفظ سلامت فرد و جلوگیری از گسترش ویروس کمک میکند
https://baamardom.ir/?p=175598