×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

کرونا کووید 19 700x350 - این افراد کرونا نمی گیرند!

به گزارش «بامردم» به نقل از پور کویی داکچر، محققان در بررسی اخیر، در مورد زمینه‌‌های افزایش ابتلا به کووید۱۹، مطالعه‌ای روی ۱۹۳۵ فرد بزرگسال که ۲۶۶ نفر آنها مبتلا به این بیماری بودند، انجام دادند.

آنها دریافتند کسانی که طعم تلخی خوراکی‌ها را احساس نمی‌کنند یا ادراک کمی نسبت به آن دارند بیشتر در معرض ابتلا بوده و مستعد بستری ‌شدن و علائم طولانی‌تر بیماری حتی تا ۴۸ روز بعد هستند. اما از بین افرادی که کاملا طعم تلخی را احساس می‌کنند فقط تعداد کمی مبتلا به کووید۱۹ شدند.

به‌نظر محققان این مطالعه نشان می‌دهد که انواع گیرنده‌های طعم تلخی با قابلیت ذاتی نسبت به ویروس کرونا مرتبط هستند و ممکن است به‌عنوان پیش‌آگهی در مورد بیماری طی روند درمان موثر باشد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.