×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

خورشت ها یکی از غذاهای سنتی ما ایرانی ها هستند که همیشه با برنج سرو می شوند و شاید اکثر ما در هفته یکبار غذای خورشتی داشته باشیم و اکثر طعم و مزه آن را دوست داریم اما خورشت ها بیشتر با گوشت قرمز خورشتی یا مرغ تهیه می شوند و در بعضی مواقع به صورت گیاهی برای افراد گیاه خوار بدون گوشت تهیه می شوند و در پخت خورشت از سبزی یا حبوبات و یک طعم دهنده که در انتها اضافه می شود تهیه می شود می توان گفت تنوع پخت خورش های سنتی ایرانی بسیار زیاد است و در اکثر فصل ها با توجه به سبزیجات یا میوه های مخلتف تغییر می کند اما تصمیم گرفتیم سه نوع خورشت سنتی پر طرفدار را به شما آموزش دهیم که عبارت است از خورشت ماست، خورشت فسنجان، خورشت آلو اسفناج همراه ما باشید.

طرز تهیه خورشت ماست

خورشت ماست 400x500 - طرز تهیه خورش فسنجان، خورش ماست و خورش آلو اسفناج لذیذ و آسان

خورشت ماست یکی از خورشت های سنتی ایرانی که اصالت آن برای شهر اصفهان است و در واقع یک نوع پیش غذا یا ی دسر سنتی است که بیشتر در مهمانی رسمی تهیه می شود و به دلیل موادی که در آن هست بسیار مقوی و پر انرژی می باشد شاید فکر کنید این خورشت با نان یا برنج سرو می شود ولی باید گفت به تنهایی قابل خوردن است و از گوشت گردن برای کشدار شدن این خورش استفاده می شود و به صورت پیش غذا یا بعد غذا برای هضم بهتر استفاده می شود اما شما می توانید برای مشاهده دستور خورشت ماست به سایت پارسی دی مراجعه کنید.

طرز تهیه خورشت فسنجان

خورشت فسنجان 400x500 - طرز تهیه خورش فسنجان، خورش ماست و خورش آلو اسفناج لذیذ و آسان

خورشت فسنجان یکی از انواع خورشت ها می باشد که با گردو و رب انار تهیه می شود و در طعم های شیرین یا ملس و یا ترش وجود دارد و بنا به سلیقه و ذائقه مقدار ترشی و شیرینی این خورشت قابل تنظیم است اما شما می توانید این خورشت را با مرغ یا گوشت قلقلی تهیه کنید و یکی از رازهای مهم این خورشت آرام پختن و روغن پس دادن گردو می باشد که بهتر است بعد از تفت دادن گردو چند قطعه یخ داخل خورشت انداخته تا به اصطلاح به گردوها شوک وارد شود روغن پس دهد اما شما می توانید برای مشاهده دستور خورشت فسنجان به سایت پارسی دی مراجعه کنید.

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

خورشت آلو اسفناج 400x500 - طرز تهیه خورش فسنجان، خورش ماست و خورش آلو اسفناج لذیذ و آسان

خورشت آلو اسفناج یکی از محبوب ترین خورشت های سنتی ایرانی می باشد که تغییر رسپی ثابتی دارد و از اسفناج که یک سبزی همه فن حریف است به همراه آلو خورشتی و مرغ یا گوشت تهیه می شود و به همراه برنج زعفرانی سرو می شود این خورشت خوشمزه همزمان با رسیدن اسفناج تازه تهیه می شود و به دلیل داشتن اسفناج خورش بسیار مقوی و خوشمزه است شما می توانید برای مشاهده رسپی خورشت آلو اسفناج به سایت سلام دنیا مراجعه کنید.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.