×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

 .::.  اخبار منتشر شده : 3 خبر

میوه جات و گیاهان دارای انواع مختلفی می باشند که زرشک خواص شگفت انگیزی دارد معمولا برای نگهداری بهتر و طولانی مدت از روش کنسانتره کردن زرشک استفاده می کنند، قیمت خرید و فروش این محصول با توجه به فرمولاسیون آن متفاوت می باشد. معمولا وقتی می خواهند گیاهان یا میوه جات را به مدت زیاد نگهداری کنند آن را به صورت فشرده تبدیل می کنند تا بتوان از آن در صنایع مختلف استفاده نمود. زرشک و سایر میوه جات با روش مخصوص متراکم شده و بعد از انجام یک روند مشخص در ظروف مخصوص نگهداری می شود تا مورد استفاده قرار بگیرند.

برای اینکه یک محصول ارزش گذاری شود معیار آن را مورد سنجش قرار می دهند، قیمت کنسانتره زرشک بر اساس غلظت و ماندگاری آن مشخص می شود. این ماده غذایی دارای خواص بسیاری بوده که املاح معدنی فراوانی از قبیل آهن باعث افزایش سطح گلبولهای قرمز خون و صافی پوست شده و موجب رشد تارهای مو ریخته شده و همچنین باعث تقویت و خون رسانی به ریشه و ساقه ی مو می شود.

کنسانتره زرشک بسیار مناسب جهت انواع مصارف دارویی، آبمیوه و درمانی داشته که می توان از آن تهیه کرده و استفاده نمایید و از خواص فوق العاده آن بهره مند شوید.

آب زرشک دارای مقادیر بالای آهن بوده و همچنین اسید فولیک موجود در آن برای دوران بارداری بسیار مفید می باشد.

برای درمان مشکلات کم خونی و بر طرف کردن کمبودهای بدن در این دوران می توان از محصولات تولید شده از زرشک استفاده کرد تا فرزندی سالم داشته باشید.

کنسانتره زرشک قائنات

برای تهیه کنسانتره زرشک ابتدا در کارخانه زرشکها را خوشه گیری کرده و انتقال به سیلو می دهند و بعد از این مرحله کاملا آنها را شسته و ضد عفونی می کنند تا گرد و خاک و میکروب های یا حشرات آن حذف شود. سپس با حرارت بالای ۸۰ درجه آنزیماهی آن را خنثی می کنند تا از تغییر رنگ آن جلوگیری شود بعد از پرس کردن و آبگیری آن تفاله ها جدا می شود با اضافه کردن آنزیم رنگ آن شفاف می شود و پس از فیلتر کردن آن حرارت آب زرشک را کمتر می کنند ۱۰ دقیقه به آن شوک می دهند در دمای ۶۰ درجه زیر صفر سپس بسته بندی کرده و محصول را در گالنهای استریل یا بسته ها کوچک روانه بازار می کنند.

در ایران مجموعه های بسیاری در حال تولید کنسانتره زرشک قائنات می باشند که سالها در این حوزه فعالیت کرده و بازارهای بسیاری را در دست دارد و سالانه تولیدات خود را به کشورهای مختلفی صادر می کند.

بهتر است که برای خرید این محصول از مراکز فروش معتبر اقدام کنید بسیاری از سایتهای مرجع نیز این محصول را به صورت دسته اول با قیمت مناسب تری می فروشند که می توان از بهترین آنها بهره گرفت همانطور که می دانید در اکثر صنوف مختلف افراد سود جو به دنبال درامد خود هستند و کیفیت را بسیار پایین می آورند پس ابتدای امر باید نتیجه رضایت بخش محصول را دید و بعد اقدام به خرید نمود.

کنسانتره زرشک کوهی

معمولا وقتی که یک ماده، آب و یا حلال خود را به حد زیادی از دست می دهد و تحت حرارت و فشار زیاد قرار می گیرد به آن کنسانتره می گویند. البته می توان در هنگام مصرف کنسانتره میوه به آن آب اضافه کرد و دوباره آن را به آبمیوه تبدیل نمود. درواقع کنسانتره به معنی غلیظ شده ماده ای می باشد که آب آن گرفته شده است و معمولا از ترکیب چند میوه به دست می آید. برای تشکیل کنسانتره میوه از مواد مغذی استفاده می شوند که عبارتند از:

اسید آمینه، فسفر، ویتامین، مواد معدنی و کلسیم می باشد.

همانطور که می دانید، کنسانتره از تغلیظ میوه ها و همچنین خشک کردن آب آنها به دست می آید که در این میان، کنسانتره زرشک کوهی یک نمونه از آنها می باشد.

معمولا برای تهیه ی کنسانتره باید از میوه تازه زرشک که در فصل پاییز به مدت کوتاهی وجود دارد، استفاده می شود.

از آنجایی که در هنگام برداشت زرشک کوهی در این فصل، میزان برداشت نسبت به میزان تقاضا بیشتر است، بنابراین از آن کنسانتره درست می کنند تا به نیاز و درخواست مشتریان جوابگو باشند.

برای اینکه میوه را به مدت طولانی نگهداری نمود غیر ممکن می باشد، بنابراین آن را به کنسانتره تبدیل می کنند تا به مدت طولانی ماندگار باشد.

در هنگام تغلیظ میوه زرشک هزینه ها و حمل و نقل کاهش می یابند و همچنین قیمت آن نیز کاهش می یابد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.