×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

 .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

گلاب ، متداول ترین محصولی است که طی فرایندی خاص، از گل برگ های خوش عطر گل محمدی ، از دیرباز تهیه می شده است.

سابقه فرایند گلاب گیری، قدمتی هزاران ساله داشته و این افتخار ، از دل ملت کهن ایران زمین برخاسته است.
شواهد تاریخی قرون وسطایی نشان دهنده این واقعیت است که این محصول ارزشمند از مبدا ایران و جاده ابریشم ، به کشورهای آسیای دور نظیر : هند و چین صادر می شد.

جهت انجام فرایند گلاب گیری لازم است گل برگ های تازه و معطر یا خشک گل محمدی را پس از شستشو داخل دیگ ترجیحا مسی ریخته سپس هم سطح با آنها، آب داخل دیگ ریخته شده و طی فرایند تدر فرایند گلاب گیری برای تولید گلاب سه آتیشه معمولی، از مخلوط آب و گل برگ های گل محمدی استفاده می شود.

در حالی که برای استحصال قیمت گلاب دو آتیشه یک لیتری، آب خالص هیچ جایگاهی ندارد؛ بلکه مخلوط گلاب معمولی و گل برگ های مذکور ایفای نقش می کنند.

عطر و غلظت بسیار بالا از یک سو و طعم تلخ و گس مانندی که هیچ رنجش مزاجی برای قوه چشایی انسان نداشته باشد از سوی دیگر ، چهار شاخصه اصلی برای تشخیص فنی اصالت گلاب دو آتیشه می باشد.

وجوه تمایز چهارگانه فوق، از گذشته های دور تا به حال ، به وفور در گلاب های منطقه کاشان و قمصر دیده می شده است؛ از این روی می توان گفت که گلاب ناب این منطقه کیفیت و اهمیت بالاتری نسبت به سایر مناطق کشور دارد.

برای تولید گلاب دو آتیشه عیار ۱۴۰ لازم است طی دو مرحله گلاب گیری ، مقدار ۶۰ کیلوگرم گل محمدی استفاده شود.

خرید گلاب دو آتیشه

در بسیاری از مراکز معتبر می توان خرید گلاب دو آتیشه را با کیفیت فوق العاده تهیه کنید، زیرا در این فروشگاه ها گلاب درجه یک و گلاب نیم لیتری استاندارد را به همراه تاییدیه های بهداشتی به خریداران ارائه می کنند.

برای خرید یک گلاب دو آتیشه درجه یک باید به طعم گس آن توجه کنید و همچنین بوی تند گلاب نیز بیان‌ گر اصل بودن آن می باشد.

کشورهای دنیا از فروش گلاب دو آتیشه به دلیل برخورداری از تمامی استانداردهای بین المللی و همچنین مرغوبیت آن این محصول را به صورت عمده خریداری کرده و به بازارهای خود وارد می کنند که با تولید بالای این محصول رو به رو شده ایم.

فروش جهانی این محصول باعث رونق اقتصادی و افزایش ارز آوری شده که کارخانجات را به تولید بیشتر تشویق نموده است.

گلاب دو اتیشه با شیوه متفاوتی تهیه شده دارای عطری چندین برابر گلاب معمولی بوده که غذاها را عطر آگین تر می کند.

گلاب دارای خواص و فواید زیادی برای بدن بوده که برای تقویت قوای جسمی بسیار مفید می باشد و در شهرهایی چون یزد و کاشان انواع مدلهای گلاب دو آتیشه و گلاب درجه ۱ تهیه و تولید شده و بعد از بسته بندی برای فروش به بازار عرضه می شود.

در این مقاله در مورد خواص و کاربردهای گلاب مطالبی را عنوان کرده ایم که مطالعه آن را به شما پیشنهاد می کنیم تا پایان این مطلب با ما همراه بمانید.

گلاب دو آتیشه سنتی

در واقع افرادی از گلاب دو آتیشه سنتی برای درمان میگرن و سر دردهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.

به این صورت که می توان دستمال جیبی را آغشته به گلاب کرد و سپس روی پیشانی بست تا تاثیر خود را روی آن بگذارد.

طبق آمارهای به دست آمده گلاب دو آتیشه اصل می تواند برای بی خوابی و رفع آفت دهان تاثیر بسیار خوبی داشته باشد.

افرادی که دارای مزاج گرم هستند که می توانند از گلاب برای رفع خشکی و خون ریزی استفاده کنند.

توصیه می شود از گلاب برای تقویت لثه و دهان استفاده کنید چرا که مصرف آن می تواند باعث رفع آلودگی و باکتریهای موجود در دهان شود.

برای درمان بیماری یبوست می توان از مقداری گلاب و تخم بارهنگ را با هم ترکیب کرده و به مدت ۱۵ دقیقه جوشانده و بعد از اینکه خنک شد آن را با عسل نوش جان کرد.

با افتخار باید بگوئیم که ایرانیان اولین کسانی بودند که از خواص درمانی گل محمدی پی برده و از آن برای تهیه گاین گیاه بومی ایران بوده تا ۳۵۰ سال پیش این محصول غیر از ایران در هیچ کشوری رشد و تولید نداشته است.

طبق توضیحاتی که داده شد گلاب می تواند خواص بسیار زیادی برای بدن داشته باشد و بسیاری از بیماریها را درمان کند.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.