یکی از انواع شیرینیهای محبوب در تمام دنیا شیرینی پای سیب می باشد که در سراسر جهان طرفدار دارد، امروزه بسیاری از مردم به سبک خودشان با استفاده از انواع قالب پای سیب به شکلهای مختلف مانند گالوانیزه، تک نفره، چند نفره یا حلقه ای اقدام به پخت پای سیب خانگی می کنند که مدتها است بین مردم کشور ما نیز این کار جا افتاده است. مجموعه آراد برندینگ سالیان سال است که در حوزه پخش و توزیع انواع قالب پای سیب فعالیت دارد و مشتریان زیادی را هر ساله پشتیبانی می کند، اگر به دنبال خرید قالب پای سیب استاندارد و با بهترین کیفیت ممکن در بازار هستید، می توانید فرم سایت ما را تکمیل کنید.
یکی از دغدغه های خریداران کالایی مثل قالب پای سیب این می باشد که این محصول را از کدام مرکز فروش خریداری کنیم تا قیمت ان مناسب باشد و جنس ان میزان باشد و خرید از ان مجموعه به صورت اینترنتی معتبر باشد تا خیالمان از بابت خرید این محصول راحت باشد.
برای تهیه شیرینی پای سیب از زبان قنادان توسط قالب پای سیب باید این مراحل را سپری کنید: قنادان ماهر روشهای متعددی را برای پخت این محصولات به کار می گیرند و در این بین بهترین دستور پخت را برایتان توضیح می دهیم تا به وسیله آن، خوردنیهای لذیذی را فراهم نمایید.
قیمت قالب پای سیب
محصولی برتر وجود دارد تحت عنوان قالب پای سیب که گفتیم به چه دردی میخورد منتهی اگر بخواهیم در رابطه با قیمت قالب پای سیب صحبت کنیم میتوانیم بگوییم که قیمت ان مربوط به ان می شود که این قالب را از کجا تهیه بنماییم اگر این محصول از عمده فروشان خریداری شود یک قمت دارد و اگر از خرده فروشان تهیه شود قیمت ان گران تر از خرید از خرده فروشان است.
امروز می خواهیم درباره ساخت شیرینی پای سیب توسط قالب پای سیب مطلبی را ارائه دهیم برای این کار اول احتیاج به قال ان داریم که اساسی ترین این مطلب می باشد آرد، تخم مرغ، شیر، روغن، قند، عسل طبیعی، وانیل، مارمالاد یا همان مربا نیاز است و برای این کار ابتدا روغن و پودر قند را کامل هم میزنیم تا کاملاً نرم شود و خمیری نرم از آن به دست آید، سپس مواد دیگر یعنی عسل و تخممرغ و شیر و وانیل را به ترتیب به آن اضافه می کنیم و آنها را کاملاً هم می زنیم.
البته باید به این نکته توجه کرد که نباید بیش از حد مواد را هم زد، باید تا حدی که مواد یک دست شود آنها را هم زد.
سپس آرد را به آن اضافه میکنیم و کامل هم میزنیم، سپس سعی کنید و خمیر را درون نایلون فریزر گذاشته و آن را داخل یخچال بگذارید، تا کمی خنک شود سپس با استفاده از چوبهای غلتکی خمیر را پهن کرده و سپس قالب بزنید. شیرینیها را بر روی سینی داخل فر گذاشته و در دمای ۱۶۰ درجه با زمان ۲۰ دقیقه بگذارید بپزد.
بعد از گذشت این زمان شیرینیها را بیرون آورده و با کمی از مارمالاد یا مربا آن را تزیین کنید. البته این شیرینی بسیار خوشمزه که نامش پای سیب است را می توانید در خانه درست کنید.
قالب پای سیب گالوانیزه
امروزه در بسیاری از شیرینی فروشیها و قنادیها انواع شیرینی و کیک اسفنجی مدرن و جدید یا کلاسیک و قدیمی سرو می شود، قطعا هر قنادی ای به قالب پای سیب گالوانیزه نیاز خواهد داشت، قنادیها امروزه وسایل شیرینی پزی متفاوتی دارند که یکی از آنها ظروف قالب پای سیب می باشد که در ابعاد مختلف و شکل و شمایل مختلف استفاده می شود.
پای سیب به صورت تک نفره و چند نفره سرو می شود، در واقع در کنار فروش در قنادیها و شیرینی فروشیها در کافی شاپها نیز انواع پای سیب با افزودنیهای مختلف سرو می شود و قیمت مناسبی نیز دارد.
شیرینی پای سیب خواص بسیار زیادی برای بدن دارد، به دلیل وجود مواد مغذی بسیار مناسب در آن، شما می توانید با خوردن پای سیب هم طعم لذت بخشی را تجربه کنید و هم خواص بسیار زیادی را به بدن خود وارد کنید.
مدلهای مختلفی از قالب پای سیب به صورت چند نفره وجود دارد که طرحهای مختلفی نیز دارد، از انواع طرح دار آن می توان به طرح گل، طرح شمع، طرح کیکهای تولد، طرح چیندار، طرح ساده، طرح عروسکی، طرح بچه گانه، طرح عروسی و غیره اشاره کرد.
جنس قالبهای پای سیب باید طوری باشد که مقاومت بالایی در برابر خوردگی و مواد اسیدی داشته باشد که در شرایطی که در دمای بالا قرار می گیرد پایداری خوبی از خود نشان بدهد، قالبهای تفلون یکی از بهترین قالبهای پای سیب می باشند که مهم ترین ویژگی آنها نچسب بودن می باشد که با وجود این ویژگی قالب نهایی پای سیب شما به راحت و بدون آنکه ذره ای از ان به ظرف بچسبد از درون قالب خارج شده و قابل استفاده است.