خرما برحی
از خوراکیهای خوشمزه و مقوی می توانیم به خرما اشاره کنیم که بیشتر نوع مضافتی آن در بازار موجود است که نکته قابل توجه برای خریداران خرید خرما برحی درجه یک داخلی و صادراتی با حذف واسطه ها است تا بتوانند از خواص آن به خوبی بهره مند شوند که اول بهتر است تفاوت خرما و رطب را مورد برسی قرار دهیم که خرما چهار مرحله را طی میکند تا کامل شود که به مرحله سوم رطب می نامتد که نسبت به خرما داری رطوبتی بیشتر است.
از طرفی قند کمتری نیز دارد ولی این به این معنا نیست که ما در بدنمان رطوبت نداریم بلکه وجود رطوبت در این خرما خاصیتی را به این خرما اضافه کرده است که شاید یکی از مصرف کنندگان از آن مطمئن باشد این خاصیت همان تغییر دسته بندی در خرما می باشد که رطوبت باعث شده خرمای مضافتی در دسته محصولات غذایی قرار بگیرد و طرفداران زیادی پیدا کند.
خرما خاصویی
از دیرباز تجارت خرما شغلی پرسود در بین بازرگانان و تاجرین بوده است. خرما خاصویی در حال حاضر جایگاه ویژه در بازارهای جهانی به دست آورده که این امر موجب استقبال خریداران متعددی از کشورهای اروپایی و آمریکایی گشت.
خرما یکی از محصولات کشاورزی اقتصادی در ایران به شمار می رود که خوشبختانه این محصول به صورت ارگانیک کشت می گردد و سرشار از مواد مغذی برای بدن است. قند طبیعی و مناسب آن برای افرادی که دچار قند خون یا همان دیابت هستند توصیه می گردد.
خرما دیری
به سبب دارا بودن قند مناسب از آن در صنعت نوشیدنی و خوراکی استفاده می شود، این نوع از خرما دیری از باکیفت ترین خرما های شناخته شده در جهان است.
و بهترین خرمای برحی در استان خوزستان برداشت می شود اما گاهی نیز، امکان دارد برای ماندگاری بالا نوعی گاز شیمیایی به خرما ها بزنند که خاصیت آن را کم می کند و برای سلامتی بدن مضر است.
یبر موجود در خرما برای زنانی که باردار یا شیرده هستند موجب افزایش تحریک هورمون ها گشته و شیر را بیشتر می کند. همچنین فیبر و ویتامین های موجود به تقویت حافظه کمک می کند، افراد بسیار دیده ایم که به خاطر مسائل و مشکلات روزمره و استرس وارده دچار فراموشی و آلزایمر می شوند که نیاز به تقویت حافظه خود دارند بنابراین خرما می تواند این نیاز را برطرف و به درمان حافظه کمک نماید.