×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

 .::.  اخبار منتشر شده : 6 خبر

ماهی ها سالیان سال است بر روی زمین زندگی میکنند. از این جهت، انسان ها نیز از همان اوایل به شکار و تغذیه از این حیوانات رو آوردند. امروزه روش های متفاوتی برای استفاده از این ماهی ‌های متفاوت وجود دارد. تنوع ماهی ها نیز قطعا در این امر بی تاثیر نیست. در مقاله امروز، میخواهیم به موضوعاتی حول محور ماهی ها بپردازیم. در ابتدا به ماهی ازون برون میپردازیم. پس از آن در مورد خرید آنلاین ماهی حرف میزنیم و در نهایت نگاهی به موضوع خرید خاویار ازون برون می اندازیم. پس با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.

ماهی ازون برون

ماهی اوزون برون (سوروگا) که یکی از گونه های بسیار مهم و ارزشمند دریای خزر می باشد که از محبوبیت قابل توجهی در داخل و حتی خارج از کشور برخوردار است در حدی که اغلب مردم ایران تمام ماهیان خاویاری را با نام اوزون بورون در بازار می شناسند. صادرات گوشت این گونه خاویاری با تقاضای بسیاری روبروست و کشورهایی ازجمله روسیه خریدار جدی این گونه ماهی خاویاری هستند.گوشت آن بهترین کیفیت را بین ماهیان خاویاری دریای خزر و خاویار آن علیرغم ارزانتر و ریزتر بودن، در صورت عمل آوری مناسب و یک ماه پس از نگهداری، بهترین کیفیت و مزه را دارد. متغیرهای آماری نشان می دهند که تکثیر و پرورش اوزون برون (اوزون بورون) علاوه بر تأمین نیازهای داخلی و خارجی، تأثیر بسزایی در افزایش ذخایر دریایی و جلوگیری از انقراض آن داشته است. هم اکنون بسیاری از مزارع تکثیر، این گونه را در برنامه پرورش خود دارند.

مزیت های ازون برون

یکی از مزیت های پرورش ماهی اوزون بورون (اوزون برون) نسبت به گونه های دیگر تاسماهیان، طول عمر کوتاه تر آن است که درنتیجه طول دوره بلوغ آن نیز کوتاه و سرعت تولیدمثل آن بالاست. این گونه در محیط پرورشی در سن ۵ تا ۶ سالگی بالغ می شود که در این سن وزن متوسط آن ۹ تا ۱۲ کیلوگرم و اندازه آن حدود ۱۲۰ سانتی متر و نسبت خاویار به گوشت در این ماهی به ۱۲ تا ۱۸ درصد می رسد.

خرید آنلاین ماهی

مهم‌ترین بحث در خصوص ماهی، بحث سلامت و رعایت نکات بهداشتی است که همواره مورد توجه قرار می‌گیرد. در مورد تأثیر مواد غذایی در مسمومیت‌ها و انتخاب درست آن‌ها باید بدانیم که اگر در تهیه مواد غذایی دقت لازم را داشته باشیم شاید بسیاری از مسمومیت‌ها بروز نکند. به عنوان مثال باید در خرید ماهی تازه به یکسری نکات توجه کرد.

۱ – چگونه ماهی سالمی بخریم؟

برای خرید ماهی و تشخیص تازگی آن باید به نکاتی مانند درخشان بودن ظاهر ماهی و موج‌های رنگارنگ در پولک‌های ماهی توجه کرد که نشان می‌دهد ماهی به تازگی صید شده است و مشاهده لک روی شکم ماهی بهترین دلیل برای فاسد بودن آن است همچنین چشم‌های ماهی باید درخشنده و برجسته باشد و در صورت چشم غیرشفاف و سفید می‌توان گفت این ماده غذایی کهنه است.

در مورد نگهداری ماهی نیز باید بدانیم که منجمد کردن دوباره مواد غذایی به ویژه محصولات دریایی از نظر ارزش غذایی و بهداشتی درست نیست و با این کار احتمال بروز مسمومیت غذایی و آلودگی این مواد بسیار زیاد می‌شود. و دیگر این که هرگز ماهی پخته‌شده را نباید در کنار غذای خام قرار داد چرا که موجب آلودگی آن می‌شود.

۲ – مقایسه خواص ماهی منجمد و تازه

خیلی از افراد به دلیل اینکه تصور می‌کنند هر گوشتی منجمد شود، مزه و طعمش عوض خواهد شد ‌ و ارزش تغذیه‌ای کمتری دارد، ماهی منجمد نمی‌خرند در صورتی که اگر مراحل صید تا انجماد به شکل صحیح انجام شده باشد، این تصور اشتباه است.

خرید خاویار ازون برون

خاویار، تخم بارور‌نشده انواع ماهیان خاویاری است و به‌عنوان یک غذای دریایی لذیذ شناخته می‌شود. رایج‌ترین انواع خاویار دریای خزر، بلوگا، آسترا و سوروگا هستند که بافتی لزج و مزه‌ای شور دارند و این موضوع باعث می‌شود تا در دهان، طعمی خاص داشته باشند. از قدیم‌الایام، مردم از خواص خاویار برای درمان امراض و تقویت قوای بدن مطلع بودند و به‌ همین دلیل، با صید بی رویه آن، موجب کم‌شدن جمعیت ماهیان خاویاری در دریای خزر شدند؛ اما با این حال، امروزه خاویار در مزارع پرورشی ماهیان خاویاری به‌دست می‌آید و در سراسر جهان به‌فروش می‌رسد. با ما همراه باشید تا با خواص بی‌شمار خاویار آشنا شوید.

خواص و ارزش غذایی خاویار چیست؟

خاویار، دارای ارزش غذایی بالایی است؛ به‌عنوان مثال: یک وعده خاویار، تقریبا دو برابر نیاز روزانه ویتامین B1 را برای بدن فراهم می‌آورد و این ویتامین، به رشد و عملکرد سیستم عصبی و تولید DNA کمک می‌کند. یک وعده خاویار، سرشار از پروتئین، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، سلنیوم و ویتامین های A، B2، B6، B12، B44، D، K و… است که این موضوع، خواص خاویار را نسبت به سایر مواد غذایی چندین برابر می‌کند. علاوه بر این، خاویار، منبع اسیدهای چرب امگا ۳ و انواع اسیدهای آمینه ضروری مانند: لیزین، آرژنین، ایزولوسین، متیونین و هیستیدین نیز است.

حال که با ویژگی های ماهی ازون برون و انواع آن آشنا شدید، بهتر است به وب سایتی سر بزنیم که در زمینه فروش خاویار و ماهی ازون برون فعالیت میکند. شما میتوانید برای دریافت اطلاعات بیشتر و خرید این اقلام، به وبسایت soltanmahi.com سری بزنید و از ماهی های آنها دید کنید. تنها با سفارش هر مدل از خاویار و ماهی مورد نظر خود، آنها را در اسرع وقت در محل مورد نظر خود تحویل بگیرید.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.