انجیر زرد شیرازی
می توان گفت یکی از انجیرهای معروف انجیر زرد شیرازی می باشد که غالبا در شهرستان استهبان برداشت می شود، در ادامه با این محصول بیشتر آشنا می شویم.
انجیر زرد شیرازی از میوه های شیرین و لذیذ موجود در ایران است، این نوع از انجیر بیشترین تولید را در ایران و در شهرستان استهبان دارد.
سرمای زیاد باعث آسیب به انجیر می شود و مکان هایی با دمای معتدل و گرم برای آن بسیار عالی است.
انجیر همچنین از خانواده توت ها می باشد و دارای برگ های پنجه ای است، این میوه کالری بسیار پایینی دارد به طور مثال یک انجیر در اندازه متوسط حدود 35 کالری دارد.
انجیر سفید
یکی از انواع انجیر، انجیر سفید است و در طیف متنوعی رشد می کند که کاملاً سفید نیست و در مناطقی مثل استهبان و نی ریز تولید می شود.
انجیر سفید روی درختان فیکوس رشد می کنند که ارتفاع آن ها تا 6 متر می رسد که داخل میوه ی آن ها گل های نر و ماده قابل مشاهده هستند، این میوه را حتما در یخچال نگهداری کنید زیرا زود خراب می شود.
نه تنها انجیر سفید، بلکه به طور کلی همه انواع انجیر را به عنوان میوه های تابستانی خوشمزه می شناسیم که می توان آن را به صورت تازه یا خشک میل کرد.
انجیر سفید از یک غذای اصلی کارگران مزرعه به یک کالای لوکس تبدیل شده است که اکنون در زمان اعیاد محبوبیت خاصی دارد.
انجیر سیاه
همانطور که می دانید انجیر سیاه یک میوه ای با ظاهری تیره اما بسیار پرخاصیت می باشد که برای مصرف آن برای همه انسان ها ضروری است.
انجیر سیاه تازه منبعی از مواد مغذی است که درصد پایینی از کالری را به همراه دارد و همه انسان ها باید برای خواص درمانی بی نظیرش، به رژیم غذایی خودشان اضافه کنند.
با مصرف دو نوع خشک شده یا تازه این میوه، قند طبیعی وارد بدن شما می شود که برای همه گروه های سنی یک میان وعده بسیار ایده آلی می باشد.
انجیر سیاه تازه کالری کمتری نسبت به خشک شده آن دارد زیرا با خشک کردن این میوه، قند درون آن نگهداری می شود و به همین دلیل میزان کالری آن افزایش می یابد.
ثبت دیدگاه