×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

 .::.  اخبار منتشر شده : 2 خبر

سوختگی ۶۰ درصدی مامور توزیع برق انزلی به دلیل خطای انسانی - سوختگی ۶۰ درصدی مامور توزیع برق انزلی به دلیل خطای انسانی - توزیع برق

به گزارش مهر، محمد تقی مهدی زاده اظهار کرد: مأمور ۴۵ ساله اداره برق بندر انزلی که برای وصل کردن خط قطع شده در خیابان پرستار مقابل بیمارستان شهید بهشتی این شهر با وسایل ایمنی به بالای دکل برق فشار قوی ۲۰ کیلوولت که از قبل جریان آن قطع شده در حال کار بود که با اشتباه یکی از همکارانش با وصل کردن بی موقع جریان برق، دچار سوختگی شدید شد.

محمد تقی مهدی زاده با اشاره به تلاش نیروهای این اداره با قطع سریع جریان برق و پایین آوردن این مأمور آسیب دیده با استفاده از بالابر، افزود: مأمور ۴۵ ساله اهل بندر انزلی به سرعت به بیمارستان سوانح سوختگی ولایت رشت منتقل شد.

به گفته پزشک معالج وی اندام‌های داخلی این بیمار با ۶۰ درصد سوختگی به شدت آسیب دیده و به دلیل خونریزی داخلی، حال مساعدی ندارد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.