×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

 .::.  اخبار منتشر شده : 10 خبر

word image 267640 1 scaled - مبانی تامین مالی یک کسب و کار و شرکت -

شرکت‌ها اغلب برای گسترش کسب و کار خود به بازارها یا مکان‌های جدید نیاز به جذب تامین مالی یا سرمایه خارجی دارند. این امکان را فراهم می‌کند تا در تحقیق و توسعه سرمایه گذاری کنند یا با رقبا رقابت کنند. در حالی که شرکت‌ها هدف دارند از سود حاصل از عملیات تجاری مداوم خود برای تامین این پروژه‌ها استفاده کنند، اما اغلب مناسب‌تر است که از برخی از بانک‌های خارجی یا سرمایه‌گذاران استفاده کنند.

با وجود تمام تفاوت‌ها بین هزاران شرکت در سراسر جهان در صنایع مختلف، تنها چند منبع تامین مالی برای همه شرکت‌ها وجود دارد. برخی از بهترین منابع برای جذب سرمایه، سود انباشته، سرمایه بدهی و سرمایه سهامی هستند. در آذین بلاگ هر آنچه که نیاز شما از تامین منابع مالی برای شرکت‌ها خواهد بود را شرح داده است.

تامین منابع مالی برای شرکت‌ها

احتمالا شما هم نیاز به دسترسی به سرمایه از طریق تامین منابع مالی برای شرکت دارید. حتی شرکت‌های بزرگ با ارزش بازار و اقتصاد بالا معمولا به دنبال جذب سرمایه برای پاسخ به تعهدات کوتاه‌مدت هستند. برای کسب‌وکارهای کوچک، پیدا کردن یک مدل مناسب تامین مالی بسیار حیاتی است. اگر از منابع اشتباه سرمایه گیری کنید، ممکن است قسمتی از شرکت خود را از دست دهید یا خود را در شرایط بازپرداخت قرار بدهید که رشد شما را برای سال‌ها به طرز معیوبی محدود می‌کند.

تامین مالی بدهی برای کسب و کار چیست؟

احتمالا تامین مالی بدهی برای کسب و کارتان چیزی است که شما از آن بهتر از آنچه فکر می‌کنید مطلع هستید. آیا شما قرض مسکن یا وام خودرو دارید؟ هر دو این‌ها اشکالی از تامین مالی بدهی هستند. برای کسب و کار شما نیز همینطور عمل می‌کند. تامین مالی بدهی از یک بانک یا برخی مؤسسات اعتباری دیگر می‌آید. اگرچه سرمایه‌گذاران خصوصی ممکن است به شما ارائه دهند، این مورد رایج نیست.

اینجاست که چگونه عمل می‌کند. وقتی تصمیم می‌گیرید به وام نیاز دارید، به بانک مراجعه کرده و یک درخواست ارائه می‌دهید. اگر کسب و کار شما در مراحل ابتدایی توسعه باشد، بانک اعتبار شما را بررسی می‌کند.

برای کسب‌وکارهایی که ساختار شرکتی پیچیده‌تری دارند یا برای مدت زمان طولانی‌تری وجود داشته‌اند، بانک‌ها منابع دیگری را بررسی می‌کنند. قبل از درخواست وام، مطمئن شوید که تمامی سوابق کسب‌وکار کامل و منظم هستند. اگر بانک درخواست وام شما را تایید کند، شرایط پرداخت را از جمله بهره‌ها تعیین خواهد کرد. اگر فرآیند وام دهی کسب‌وکار به نظر شما خیلی شبیه فرآیندی است که شما بارها برای دریافت وام بانکی از آن عبور کرده‌اید، درست فکر می‌کنید.

word image 267640 2 scaled - مبانی تامین مالی یک کسب و کار و شرکت -

۳ روش تامین مالی شرکت

۱. سود انباشته

شرکت‌ها اغلب برای کسب سود از طریق فروش محصول یا خدمات به قیمتی بیشتر از هزینه تولید وجود دارند. این منبع اساسی‌ترین منابع اعتباری هر شرکت است و امیدوارا روش اصلی برای جذب سرمایه به شرکت است. درآمد خالصی که بعد از هزینه‌ها و تعهدات باقی می‌ماند به عنوان سود انباشته شناخته می‌شود.

سود انباشته به دلیل اینکه توسط شرکت نگه داشته می‌شوند و به سهامداران به صورت سود تقسیم نمی‌شوند، اهمیت دارند. سود انباشته زمانی افزایش می‌یابند که شرکت‌ها بیشتر درآمد کسب می‌کنند، که این امکان را برای آن‌ها فراهم می‌کند تا به یک منبع بزرگ‌تر از سرمایه دسترسی پیدا کنند. زمانی که شرکت‌ها بیشتر به سهامداران پرداخت می‌کنند، سود انباشته کاهش می‌یابد. این موارد می‌تواند برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌ها و رشد کسب و کار استفاده شود. سود انباشته چندین مزیت برای کسب‌وکارها فراهم می‌کند.

۲. سرمایه بدهی

شرکت‌ها می‌توانند همانند افراد وام بگیرند و واقعا این کار را انجام می‌دهند. استفاده از سرمایه گرفته شده برای تامین مالی پروژه‌ها و تحریک رشد کاملا معمول است. چندین موقعیت وجود دارد که سرمایه بدهی مفید است، برای نیازهای کوتاه‌مدت و شرکت‌هایی که به عنوان شرکت‌های با رشد بالا شناخته می‌شوند نیاز به سرمایه زیاد و سریع دارند. گرفتن وام می‌تواند به صورت خصوصی از طریق وام‌های سنتی از طریق یک بانک یا دیگر صندوق‌های قرضه، یا به صورت عمومی از طریق یک صدور بدهی انجام شود.

سرمایه بدهی به شکل وام‌های سنتی و صدور بدهی است. صدور بدهی به عنوان اوراق قرضه شرکتی شناخته می‌شود. این اوراق به تعداد زیادی سرمایه‌گذار اجازه می‌دهند تا به عنوان قرض دهندگان یا اعتبار دهندگان به شرکت پیوسته شوند. همانطور که مصرف‌کنندگان انجام می‌دهند، شرکت‌ها می‌توانند به بانک‌ها، موسسات مالی دیگر و سایر قرض دهندگان مراجعه کنند تا به سرمایه مورد نیاز دسترسی پیدا کنند.

۳. سرمایه سهامی

یک شرکت می‌تواند با فروش قسمت‌های مالکیت خود به صورت سهام به سرمایه‌گذاران که به عنوان سهامداران تبدیل می‌شوند، سرمایه جذب کند. این به عنوان تأمین مالی از طریق سهام شناخته می‌شود. شرکت‌های خصوصی می‌توانند با ارائه قسمت‌های مالکیت به خانواده و دوستان یا با رفتن به عمومی‌سازی از طریق ارائه عرضه عمومی اولیه (IPO) سرمایه جذب کنند. شرکت‌های عمومی می‌توانند در صورت نیاز به جذب سرمایه بیشتر، پیشنهادات ثانویه ارائه کنند.

تامین مالی سهامی چیست؟

این نوع تامین مالی از سرمایه گذاران می‌آید، اغلب به آن‌ها سرمایه‌گذاران ماجراجو یا سرمایه‌گذاران فرشته هم می‌گویند. یک سرمایه‌گذار ماجراجو معمولا یک شرکت است به جای یک فرد، این شرکت شرکایی، تیم‌هایی از وکلای حقوقی، حسابداران و مشاوران سرمایه گذاری دارد که درباره هر سرمایه‌گذاری پتانسیلی، کار تحقیقاتی دقیقی انجام می‌دهند. شرکت‌های سرمایه‌گذاری ماجراجو معمولا در سرمایه‌گذاری‌های قابل توجه مشغول هستند، بنابراین فرآیند کند است و معامله معمولا پیچیده است.

در مقابل، سرمایه‌گذاران فرشته معمولا افراد ثروتمندی هستند که می‌خواهند مقدار کمی از پول خود را به یک محصول تکمیلی سرمایه‌گذاری کنند به جای اینکه یک کسب‌وکار را بنا کنند. آن‌ها برای توسعه‌دهنده نرم‌افزار که نیاز به یک تزریق سرمایه برای تامین توسعه محصول دارد، عالی هستند. سرمایه‌گذاران فرشته سریع حرکت می‌کنند و شرایط ساده‌ای را می‌خواهند.

سرمایه میانی چیست؟

یک لحظه به جای تامین کننده وام قرض دار فکر کنید. تامین کننده به دنبال بهترین ارزش برای پول خود نسبت به کمترین میزان ریسک است. مشکل تامین مالی بدهی این است که تامین کننده در موفقیت کسب و کار شریک نمی‌شود. تنها چیزی که دریافت می‌کند پولش به همراه بهره است، در حالی که ریسک عدم پرداخت را بر عهده دارد. نرخ بهره این کار سود بسیار چشم‌گیری را نخواهد داد مقایسه با استانداردهای سرمایه گذاری. احتمالا بازدهی تک رقمی را ارائه خواهد داد.

سرمایه میانی اغلب بهترین ویژگی‌های تامین مالی سهامی و بدهی را ترکیب می‌کند. اگرچه برای این نوع تامین منابع مالی برای شرکت‌ها ساختار مشخصی وجود ندارد، سرمایه بدهی اغلب به نهاد اعتباری حق می‌دهد که اگر شما به موقع یا به صورت کامل وام را پس ندهید، حق تبدیل وام به سهام در شرکت را دارد.

منبع:

https://www.azinblog.ir/blog/%d8%aa%d8%a7%d9%85%db%8c%d9%86-%d9%85%d9%86%d8%a7%d8%a8%d8%b9-%d9%85%d8%a7%d9%84%db%8c-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%b4%d8%b1%da%a9%d8%aa-%d9%87%d8%a7/

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.