افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 17 May , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 50500 تعداد نوشته های امروز : 7 تعداد دیدگاهها : 2740×
عیادت مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان از خبرنگار لاهیجانی
آگوست 11, 2025 ساعت: 11:38
شناسه : 311852
6

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان از علی علیپور، مدیرمسئول رسانه «همای گیلان» و «همای خبر» به مناسبت روز خبرنگار عیادت کرد.

پ
پ

 صبح امروز دوشنبه- بیستم مرداد ماه سال جاری، به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار، مدیر شبکه بهداشت و درمان لاهیجان همراه با مسئولین ستادی شبکه با حضور در منزل شخصی علی علیپور، خبرنگار پیشکسوت لاهیجان و مدیر مسئول همای گیلان و همای خبر، که به دلیل بیماری بستری است، ضمن تبریک این روز، از وضعیت جسمانی وی عیادت و دلجویی کردند.

در این دیدار صمیمانه، دکتر حسن ایمانی- مدیر شبکه بهداشت و درمان لاهیجان با آرزوی بهبودی کامل برای این خبرنگار پرتلاش، از زحمات ایشان و سایر خبرنگاران شهرستان در اطلاع رسانی و آگاه سازی دقیق و به موقع به مردم تقدیر کرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.