به گزارش «بامردم» به نقل از واحد روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان؛ فرهاد دلقپوش از مصوبه اخیر کمیسیون نظارت مرکز گیلان خبر داد و گفت: بر اساس اعلام مرکز بهداشت استان ۲۱ درصد نانواییها از جوششیرین در عملآوری و پخت نان استفاده میکنند که کاملاً با سلامت مردم جامعه در تضاد است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان بهعنوان رئیس کمیسیون مذکور، برخورد با نانوایان متخلف را در دستور کار قرارداد و عنوان کرد: همه نانوایان مکلف به استفاده از مایهخمیر در عملآوری و پخت نان هستند و در صورت استفاده از جوششیرین پس از سه مرتبه تذکر توسط مرکز بهداشت، اقدام لازم جهت ابطال پروانه کسب و فعالیت آنان خواهد شد.
رئیس کمیسیون نظارت مرکز استان تصریح کرد: موارد مصوب در کمیسیون نظارت استان مبتنی بر قانون بوده و پس از رأیگیری اعضا به نتیجه نهایی میرسد و بهکل اصناف استان ابلاغ میگردد که در این شرایط با وحدت رویه لازمالاجرا می میباشد.
دکتر دلقپوش همچنین مصوبه دیگر کمیسیون نظارت در خصوص میزان متراژ صدور مجوز برای نانوایان را اینگونه تشریح کرد: که در شهرها ۶۵ متر حداقل برای یک نوع پخت نان و به ازای هر پخت که اضافه گردد ۲۵ متر به متراژ افزوده میشود و همچنین در روستاها و بخشها صدور مجوز برای نانوایی برای یک پخت در ۶۰ متر صادر میگردد و برای هر نوع پخت اضافهای ۲۰ متر افزایش در نظر گرفتهشده است.
وی ادامه داد: میزان مساحتهای در نظر گرفتهشده در کمیسیون نظارت بر اساس ضوابط بهداشتی و بازدید کارشناسی اتحادیه و کارشناسان متخصص صنفی میباشد.
رئیس کمیسیون نظارت مرکز استان اخذ مجوزهای مهارتی و نیازسنجی جغرافیایی بر اساس ضریب تراکم جمعیتی را در صدور مجوز احداث نانوایی ضروری دانست و گفت: بسیاری از نانوایان استان مهارت لازم را در پخت نان مطلوب ندارند این در حالی است که گیلان غیر از جمعیت ساکن، پذیرای ۲۰ میلیون گردشگر میباشد که ضرورت دارد نان با بهترین کیفیت تولید و عرضه گردد.
ثبت دیدگاه