چهارشنبه, 4 مهر 1403 Tuesday, 24 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 43645 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد دیدگاهها : 2452×
توجه به توسعه صنعتی در برنامه ششم توسعه در استان ضروری است/ میانگین سهم عرصه های صنعتی در گیلان کمتر از سه دهم درصد است
6 مرداد 1395 ساعت: 13:26
شناسه : 10928
3

با حضور رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان، جلسه کمیته تدوین برنامه پنج ساله ششم توسعه استان در حوزه صنعت، معدن و تجارت در رشت تشکیل شد. به گزارش بامردم،رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با اشاره بر لزوم شناخت چالش ها و راهکارهای توسعه فعالیت های تولیدی و تجاری در استان […]

پ
پ

علی منتظری (1)

با حضور رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان، جلسه کمیته تدوین برنامه پنج ساله ششم توسعه استان در حوزه صنعت، معدن و تجارت در رشت تشکیل شد.

به گزارش بامردم،رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با اشاره بر لزوم شناخت چالش ها و راهکارهای توسعه فعالیت های تولیدی و تجاری در استان گفت:  بخش صنعت هم اکنون بالغ بر نیمی از سهم فعالیت های اقتصادی در استان را به خود اختصاص داده است.
علی منتظری در ادامه از تدوین برنامه های کمی و کیفی این سازمان در سالجاری خبر داد و افزود: پیش بینی و ایجاد شرایط سرمایه گذاری ده هزار میلیارد ریالی در بخش صنعت در سال ۹۵ یکی از برنامه های توسعه ای سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان است.
وی با بیان میانگین سهم یک درصدی عرصه های صنعتی در سطح کشور گفت: یک درصد از مساحت کشور در اختیار صنعت قرار دارد اما میانگین سهم عرصه های صنعتی در گیلان کمتر از سه دهم درصد است و از این حیث نیازمند توسعه فضاهای در اختیار صنعت هستیم. وی افزود: از این رو ضروری است با تدوین برنامه تقویت و توسعه صنعت استان با چشم انداز  بلند مدت عرصه های صنعتی برای دهه های آینده در استان منظور گردد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان موقعیت تجاری استان و وجود زیرساختهای صادراتی در گیلان گفت: برنامه ریزی در راستای به روزرسانی علم تجارت و خروج از شیوه های سنتی صادرات یکی از الزامات توسعه فعالیت های اقتصادی استان است.
وی با بیان لزوم ایجاد سیاست های حمایتی برای سرمایه گذاری های صنعتی و معدنی در برنامه پنج ساله ششم استان  گفت: با توجه به سهم بالای صنعت و معدن در فعالیت های اقتصادی استان ضروری است در این برنامه مشوق های حمایتی برای این بخش منظور گردد.
منتظری در ادامه بر استفاده از توان علمی، عملی و تجارب تشکل ها و نهادهای بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: هم اکنون تشکل خانه صنعت، معدن و تجارت با ترکیبی از انجمن های تخصصی صنایع همگن در استان آغاز به کار کرده است و بازوی توانمند و کارسازی برای توسعه صنعت و فعالیت های اقتصادی محسوب می شود.
رییس خانه صنعت، معدن و تجارت استان گیلان نیز در ادامه این جلسه بر ضرورت استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های استان در راستای توسعه صنعتی تاکید کرد و گفت:ضروری است به منظور دستیابی به اقتصادی پویا، توانمند و اثرگذار و نیز ایجاد اشتغال پایدار در گیلان توسعه فعالیت های صنعتی در برنامه ششم توسعه استان به طور جدی دنبال شود.
فرحمند پورعلی با اشاره به استفاده از تکنولوژی های مدرن در صنعت استان، تصریح کرد:علیرغم مشکلات مختلف خوشبختانه هم اکنون استان گیلان قطب صنایع فولادی، صنایع سلولزی، تولید لوازم خانگی و انواع دارو در سطح کشور است.
وی در ادامه با بیان مشکلات بخش تولید گفت:  هم اکنون بخش تولید کشور با مشکلاتی مانند بالا بودن سهم بهره بانکی در تسهیلات مواجه است.
پورعلی همچنین تک نرخی شدن ارز و نیز تخصیص سهم صنعت از محل درآمدهای ناشی از اجرای هدفمندی یارانه ها را از دیگر الزامات قانونی در حمایت از صنعت و تدوین برنامه ششم توسعه عنوان کرد

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.