چهارشنبه, 17 بهمن 1403 Wednesday, 5 February , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 45392 تعداد نوشته های امروز : 9 تعداد دیدگاهها : 2541×
کاهش اضطراب با مداومت بر مصرف “چای به”
1 بهمن 1396 ساعت: 12:17
شناسه : 114609
9

میوه “به” مقوی هضم و خوشبو کننده بوی عرق است, چای “به” علاوه بر قوت هضم، اضطراب را نیز می‌کاهد؛ “به” اشتها را تحریک کرده و به هضم کمک می‌کند. “به” یا سفرجل در تقویت قلب، مغز و معده مفید است, میوه “به” طبیعتی نزدیک به اعتدال دارد و هر چه شیرین‌تر باشد, خواص آن […]

پ
پ

میوه به - کاهش اضطراب با مداومت بر مصرف "چای به" - اضطراب

میوه “به” مقوی هضم و خوشبو کننده بوی عرق است, چای “به” علاوه بر قوت هضم، اضطراب را نیز می‌کاهد؛ “به” اشتها را تحریک کرده و به هضم کمک می‌کند.

“به” یا سفرجل در تقویت قلب، مغز و معده مفید است, میوه “به” طبیعتی نزدیک به اعتدال دارد و هر چه شیرین‌تر باشد, خواص آن بیشتر است و رو به گرمی می‌رود, “به” مقوی هضم و خوشبو‌کننده بوی عرق است, چای “به” علاوه بر قوت هضم، اضطراب را نیز می‌کاهد.

اگر “به” به ترشی مایل باشد کمی سرد و به شیرینی مایل شود, کمی گرم است؛ “به” شیرین مقوی قلب، معده، رحم، ریه و روده‌ها است, جوشانده “به” در رفع اسهال، رفع تهوع و استفراغ مفید است.

مصرف میوه “به” و مصرف “به” در غذاها نشاط‌آور است, مداومت به مصرف “به” به رفع بوی بد عرق کمک می‌کند, “به” ترش، مضر ریه و معده است و موجب بروز اسهال می‌شود.

جالب توجه است که دانه “به” ترش نیز سرفه را تشدید می‌کند, “به” را به شکل تاس‌کباب، آبگوشت، خورش “به”، در ته‌چین‌ها و به شکل مربا مصرف کنید, چای “به” در رفع اضطراب و قوت قلب انتخاب خوبی است.

“به” اشتها را تحریک کرده و به هضم کمک می‌کند, مانع قی است و سبب تسکین تشنگی می‌شود, استفاده از میوه به در غذای بیمارانی که در زمان گرسنگی دچار سردرد می‌شوند به مرور زمان تکرار و شدت سردرد آنها را کاهش خواهد داد.

شربت “به‌لیمو” نیز برای معده و قلب و مغز مفید بوده و برای درست کردن آن باید ٢ جزء آب “به”، یک جزء آب لیمو و یک سوم جزء شکر را به قوام آورد.

تسنیم

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.