این خورش خوشمزه از غذاهای گیلان است و برای افرادی که می خواهند غذاهای بدون گوشت مصرف کنند، انتخاب مناسبی است.
نعناع ۱ پیمانه
برنج ۱/۲ پیمانه
آبلیمو به میزان لازم
روغن به میزان لازم
سیر ۱/۲ بوته
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
تخم مرغ ۲ عدد
۱- از ترکیبی از گشنیز، اسفناج، جعفری، تره، برگ چغندر، شوید و چند شاخه شنبلیله استفاده کنید. اگر دسترسی دارید، به جای نعناع از سبزی محلی خالواش هم می توانید استفاده کنید. سبزی ها را تمیز بشویید و خرد کنید.
۲- برنج را از قبل برای حدود ۱ ساعت خیس کنید.
۳- می توانید به جای آبلیمو از هر نوع ترشی دیگر مانند آب غوره، آب نارنج و یا آب انار استفاده کنید. همچنین می توانید برای ترش کردن غذا از چند عدد گوجه سبز استفاده کنید.
۴- سیر را خرد کنید.
ثبت دیدگاه