معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از امحا دو تن چای در شهرستان صومعه سرا به علت وجود فلزات سنگین، خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ مهندس محمد موقتی مقدم – مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این خصوص اظهار داشت: طی بازدید واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان صومعهسرا از یک شرکت تولیدی چای، دو تن چای، با ارزش ریالی حدود سیصد میلیون ریال توقیف شد.
وی افزود: نتایج آزمون های کیفی نمونه ها بالابودن فلزات سنگین را نشان داد و بر همین اساس به منظور و برای حفظ امنیت غذایی مصرف کنندگان، غیرقابل مصرف بودن محموله اعلام و با هماهنگی مقام قضایی امحا شد. /ص
ثبت دیدگاه