نوشیدن چای اثری سودمند بر هضم غذا دارد و مانع پوسیدگی دندان میشود.
به گزارش ایسنا-منطقه گیلان،مریم حسینی سرشکه،محقق محصول چای کشور در خصوص اثرات دارویی و درمانی چای با اشاره به اینکه اثرات دارویی چای قدمت 5هزار ساله دارد،گفت:اجزای چای سبز عمدتا شامل پلی فنل،کافئین و اسیدهای امینه هم چنین حاوی ترکیبات معروفی به نام فلاونوئید است که خاصیت آنتی اکسیدان داشته و اثرات سودمندی بر هضم غذا ،سیستم اعصاب،رگهای خونی،تسهیل فعالیت قلبی-عرقی،کاهش فشار خون و افزایش نیرو دارد.
وی افزود:فلانوئیدهای چای باعث کاهش التهاب،اثرات ضد میکروبی و جلوگیری از پوسیدگی دندان می شوند.
سرشکه ادامه داد:ترکیب تئوفیلین موجود در چای،یک داوری مجاز برای درمان بیمارهای تنفسی مانند آسم است.
وی تصریح کرد:دنیای کامپیوتری امروز میتواند باعث اختلالات مربوط به شیوه زندگی شود که با جایگزین کردن برخی محصولات طبیعی مثل چای به جای مصرف داروهای شیمیایی میتوان این اختلالات را کاهش داد که منجر به داشتن یک جهان با زندگی شادتر میشود.
ثبت دیدگاه