به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گیلان، دکتر مصطفی سالاری در این نشست که در سالن شهید انصاری استانداری برگزار شد، کارگران را تلاشگران عرصه تولید دانست و افزود: کارگران حق بزرگی بر گردن هر جامعه ای دارند.
وی با بیان اینکه قصد نداریم که دولتی ها به تنهایی در تصمیم گیری هایی که آثار آن متوجه صنوف مختلف وجامعه کارگری است بیاندیشند ادامه داد: باید در جلسات و کارگروهای مرتبط، از نظرات جامعه ای که بار اصلی تولید بر دوش آنان قرار دارد بهره گرفته و این عزیزان تاثیر گذار در تصمیم سازی و تصمیم گیریها باشند.
نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به برگزاری کمیته های ۴۸ گانه در بخش های مختلف استان خاطر نشان کرد: تاکید بنده این است که نیمی از اعضای این کارگروهها متشکل از اعضای غیر دولتی باشد.
استاندار گیلان نظرات غیر دولتی ها در جلسات را نظرات کاربردی، اجرایی، واقع بینانه و راهگشا دانست و گفت: تاکنون در بهره گیری از نظرات این عزیزان ضرر نکردیم.
وی خاطر نشان کرد: حضور نمایندگان جامعه کارگری در جلسات تصمیم گیری را فرصت می دانیم و انشاء ا… از فرصت حضور شما عزیزان در این جلسات بیشتر بهره خواهیم گرفت.
دکتر سالاری با بیان اینکه چنانچه چرخ تولید بچرخد جامعه کارگری و کشور نیز حال و روز خوش تر خواهد داشت تصریح کرد: برای هیچ کس خوشایند نیست که این چرخه با مشکل مواجه شود.
نماینده عالی دولت در گیلان بخش های مختلف کشور از قبیل نظام مالیاتی، گمرکی، بانکی، مالی و … را تاثیر گذار در وضعیت تولید و جامعه کارگری دانست و گفت: کاهش درآمد ملی و رونق اقتصادی کشور موجبات کاهش درآمد و خرید افراد و به تبع آن کاهش تولید و تعطیلی واحدهای تولیدی خواهد داشت و این حاکی از یک چرخه مرتبط به یکدیگر است.
استاندار گیلان از پرداخت ۸۲۰ میلیارد تومان تسهیلات در سال گذشته به واحدهای تولیدی مصوب کارگروه رفع موانع تولید خبر داد و افزود: گیلان در پرداخت این تسهیلات در بین ۳۱ استان کشور مقام نخست را به خود اختصاص داد.
وی به برگزاری منظم و هفتگی جلسات کارگروه رفع موانع تولید در استان اشاره و تصریح کرد: در این جلسات که با حضور مسئولین واحدهای تولیدی و مدیران اجرایی ذیربط در حدود ۳ ساعت به طول می انجامد مشکلات واحدهای مختلف تولید بررسی و تمام تلاش در جهت رفع آن بعمل خواهد آمد.
نماینده عالی دولت در گیلان گفت: جامعه ای که بیشترین ضرر را از تعطیلی واحدهای تولیدی متحمل می شود، جامعه کارگری است.
وی با بیان اینکه به سهم خود برای حل مشکلات واحدهای تولیدی و جامعه کارگری وقت می گذاریم افزود: بخشی از این مشکلات استانی، بخشی ملی و بخشی دیگر تابع شرایط جهانی است که به سهم خود با تمام توان در جهت حل مشکلات جامعه کارگری تلاش خواهم کرد.
دکتر سالاری با اشاره به حمایت و پشتیبانی استان جهت افزایش شوراهای کارگری تصریح کرد: تشکیل شوراهای کارگری موجب خواهد شد تا کارگران منسجم تر، کارشناسی و در چارچوب بهتری مطالبات خود را پیگیری کنند.
دکتر سالاری، توسعه بوم گردی در گیلان را یکی از ۳۰ محور گردشگری تعریف شده عنوان کرد و افزود: در ساخت بخش های مرتبط با بوم گردی از حضور جامعه کارگری استقبال می کنیم و قالب این ساخت و سازها توسط بخش خصوصی انجام می پذیرید.
وی به سیاست های استان جهت توسعه بوم گردی اشاره و با ابراز امیدواری جهت رونق اشتغالزایی بخش کارگری در سال جاری گفت: مشاغل مرتبط با چوب از جمله محورهای اصلی مهارت مشاغل در اجرای طرح های بوم گردی به شمار می رود که گیلان می تواند در این زمینه پیشتاز باشد.
استاندار گیلان با اشاره به احداث نمایشگاه دائمی سازه های چوبی، بومی و محلی گردشگری در رشت ادامه داد: در این نمایشگاه سازندگان سازه های چوبی گردشگری از سراسر کشور نمونه های کاری خود را در معرض نمایش عموم قرار می دهند تا محل خریدی برای متقاضیان باشد.
وی با بیان اینکه در این نمایشگاه از تولید کنندگانی که واحدهای کارگاهی آنان در استان مستقر باشد اجاره ی زمینی دریافت نخواهد شد ادامه داد: در شهرک سفیدرود رشت نیز محدوده ای جهت استقرار این واحدهای تولیدی با شرایط مناسب در نظر گرفته شده است.
نماینده عالی دولت در گیلان تاکید کرد: گیلان با توجه به استعداد و توانمندی آن می تواند در فرآوری و بسته بندی محصولات کشاورزی مقام نخست کشور را به خود اختصاص دهد.
گفتنی است در ابتدای این نشست تعدادی از نمایندگان تشکل های کارگری و بازنشستگی به بیان مسائل و مشکلات خود پرداختند.
ثبت دیدگاه