در این دور از بررسی های تخصصی 18 محصول امنیتی از سازندگان مختلف مورد بررسی قرار گرفته اند. لیست محصولات بررسی شده به شرح زیر است:
- Avast Free Antivirus 18.4
- AVG Free Antivirus 18.4
- Avira Antivirus Pro 15.0
- Bitdefender Internet Security 22.0
- BullGuard Internet Security 18.0
- Emsisoft Anti-Malware 2018.4
- ESET Internet Security 11.1
- F-Secure SAFE 17.211
- K7 Total Security 15.1
- Kaspersky Internet Security 18.0
- McAfee Internet Security 20.7
- Microsoft Windows Defender 4.14
- Panda Free Antivirus 18.5
- Quick Heal Total Security 17.0
- Symantec Norton Security 22.14
- Tencent PC Manager 12.3
- Trend Micro Internet Security 12.0
- VIPRE Advanced Security 10.1
در این دور از بررسی ها، 6 محصول شامل Avira Antivirus Pro ،Bitdefender Internet Security ،Tencent PC Manager ،Microsoft Windows Defender ،Trend Micro Internet Security و F-Secure SAFE موفق به کسب بالاترین امتیاز ممکن شدهاند و 100 درصد تهدیدها را مسدود کردهاند. البته F-Secure با 26 تشخیص غلط، بدترین عملکرد را در این زمینه داشته است. این مقدار برای Trend Microا13 عدد و Microsoft هم 5 تشخیص غلط داشته است. هر یک از Bitdefender و Tencent یک تشخیص غلط داشتند. اما Avira بدون هرگونه تشخیص غلط بهترین عملکرد را در این زمینه داشته است.
در این دور از بررسیها Panda و BullGuard ضعیف ترین عملکرد را به نمایش گذاشتهاند. به طور مشخص 5.7 درصد تهدیدها توانستهاند از سد Panda عبور کنند. BullGuard هم قادر به تشخیص قطعی 2.6 درصد تهدیدها نبوده است. البته بعدتر مشخص شده یک باگ در آپدیت اخیر Panda باعث تنزل قدرت تشخیص آن شده که هم اکنون برطرف شده است.
اما شاید جالبترین یافته جدیدترین گزارش AV-Comparatives، عملکرد فراتر از انتظار Windows Defender باشد. این آنتیویروس که از پیش بر روی ویندوز 10 نصب شده است، در تست های پیشین کارایی بسیار ضعیف تر از محصولات کمپانی های ثالث را ارائه می کرد که حالا ورق برگشته است.
در نظر داشته باشید قدرت تشخیص 100 درصدی نمی تواند لزوماً تضمین بخش محافظت کامل از سیستم شما در برابر تهدیدها باشد، هرچند که مطلوب تر است.
این تست بر روی نسخه Fall Creator ویندوز 10 اجرا شده و برنامههایی چون فلش پلیر، آکروبات ریدر نصب بودهاند. برای این کار از 227 آدرس وب مخرب استفاده شده که شامل اکسپلویت های فعال یا آدرسهای مخرب بودهاند. در واقع این تست رخدادهای احتمالی در استفاده روزمره کاربران را شبیه سازی میکند و از این رو تست عملکرد در دنیای واقعی نامیده میشود.
عملکرد خوب یک آنتی ویروس در این تست می تواند به معنایی توانایی محافظت از سیستم شما در استفاده روزمره باشد.
ثبت دیدگاه