سید مهدی رجایی لنگرودی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در گذشته به دلیل عدم اجرای طرح های زیرساختی و نداشتن خروجی مناسب آب های سطحی در شهر لنگرود شهروندان در اولین بارندگی پاییزی هر سال با معضل همیشگی آبگرفتگی مواجه می شدند و رفت و آمد با جمع شدن آب باران در خیابان های این شهر مشکل بود.
وی خاطرنشان کرد: برای رفع این مشکل با برگزاری جلسات متعددی با مسوولان اداراتی که می توانستند به این امر کمک کنند مانند ستاد بحران استانداری گیلان ، آب و فاضلاب و مسکن و شهرسازی و با کمک آنان و حمایت اعضای شورای اسلامی شهر ، اعتبارات خوبی اخذ شد.
رجایی لنگرودی یادآور شد: به همین منظور هم اکنون کار لوله گذاری جمع آوری آب های سطحی شهر لنگرود در فاز اول با اعتبار 20 میلیارد ریال شروع شده که برای اجرایی شدن آن 10میلیارد ریال از مسکن و شهرسازی و 10میلیارد ریال هم بابت خرید لوله ها از ستاد بحران استانداری گیلان گرفته شد.
وی با اشاره به اینکه اجرای ناقص و غیرکارشناسی طرح مشکلاتی ایجاد کرده بود، گفت: طرح لوله گذاری بعد از طرح مطالعاتی جامع جمع آوری آب های سطحی شهر لنگرود تهیه شد که این طرح مصوبه ستاد بحران استان را نیز دارد.
به گفته رجایی لنگرودی، ابتدا طرح مطالعاتی به مشاور ذیصلاح داده شد که فاز اول عملیات اجرایی این طرح پس از مصوبه آن حدود 15 روز است که شروع شده و در مکان هایی که این طرح اجرا می شود، در بارندگی های پیش روی شهریور ماه و پاییز، مشکل آبگرفتگی در مرکز شهر لنگرود نخواهیم داشت.
وی اظهار داشت: در مدت 20سال داخل شهر و مسیرها لایروبی نشده بودند که طی امسال هفت هزار و 120متر لایروبی فاضلاب شهر نیز انجام شده که به دفع آب های سطحی کمک می کند.
شهردار لنگرود با تاکید بر اینکه با اجرای این طرح ها و اقدامات در شهر آب های سطحی و بارندگی راحت تر از کانال ها و آبروها خارج می شوند، گفت: ضمن اینکه طرح اصلی هم در حال اجراست که امیدواریم با لایروبی که پس از 20سال انجام شده ، دیگر در باران های پاییز در شهر آبگرفتگی نداشته باشیم .
وی یادآور شد: فاصلاب بهداشتی شهر لنگرود از قدیم الایام به رودخانه معروف این شهر ریخته می شد ولی با پیگیری هایی که انجام شد و جلساتی که با مدیرکل آب و فاضلاب گیلان داشتیم ، اجرای طرح فاضلاب بهداشتی (صنعتی) هم در شهر آغاز شده که یک فاز آن اجرایی شده ولی هنوز به بهره برداری نرسیده است.
وی خاطرنشان کرد: بزودی از میدان امام حسن مجتبی(ع) تا میدان بسیج شهر اجرای طرح دفع فاضلاب بهداشتی (صنعتی) اجرا می شود که همراه آن تصفیه خانه فاضلاب شروع بکار خواهد کرد و برای اجرای این کار اداره آب و فاضلاب 45 میلیارد ریال در فاز اول اعتبار گذاشته تا مشکل ورود فاضلاب به داخل رودخانه شهر حل شود.
به گفته رجایی لنگرودی، قرارداد دفع فاضلاب بهداشتی شهر لنگرود شش ماه است و اعتبارات آن به پیمانکار ابلاغ شده و پیمانکار هم تجهیز کارگاه کرده است.
شهرستان لنگرود با بیش از 137 هزار نفر جمعیت، سه بخش مرکزی ، کومله و اطاقور و پنج شهر لنگرود، شلمان ، کومله ، اطاقور و چاف و چمخاله در 60 کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است.
شهردار لنگرود گفت: با آغاز اجرای طرح های زیرساختی و جمع آوری آب های سطحی، مشکل آبگرفتگی مرکز شهر لنگرود رفع شده و با بارندگی های پاییزی ، این شهر آبگرفتگی نخواهد داشت.
ثبت دیدگاه