امیر جانبازی در نشستی با حضور وزیر صمت، استاندار گیلان و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی در فرمانداری لاهیجان اظهار داشت: لاهیجان دارای ظرفیتها و پتانسیلهای بسیار خوبی در حوزههای گردشگری، کشاورزی، صنعتی، فرهنگی و … است.
وی افزود: با توجه به سیاستهای استاندار محترم گیلان و ظرفیتهای شهرستان نگاه ویژهای به حوزه گردشگری داشتیم و با اقدامات و امور زیربنایی انجامشده اقامت گردشگران و مسافران را از نیم روز به یک روز و نیم افزایش دادیم و این قابلتوجه بود و نیاز به کارهای اساسی برای اجرا داشت.
سرپرست فرمانداری لاهیجان بابیان اینکه 10 درصد از اراضی شالیکاری استان را در اختیارداریم، خاطرنشان کرد: برای پیشرفت در حوزه کشاورزی بحث تجهیز و نوسازی اراضی را در دستور کار قراردادیم، در همین امسال دو هزار و 800 هکتار از اراضی را بااعتبار 17 میلیارد تومان از سفر ریاست محترم جمهوری در قالب طرح اجرایی کردیم.
وی افزود: هدف از اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی، کاهش هزینهها و افزایش تولید بود و از طرفی بحث افزایش ضریب مکانیزاسیون که مرتبط با حوزه صنعت نیز میباشد را دنبال کردیم و در این رابطه موفقیتهایی نیز داشتهایم بهطوریکه میزان ماشینآلات موجود در بخش کشاورزی را متناسب با سطح زیر کشت اراضی داشته باشیم.
جانبازی گفت: در حوزه صنعت 93 واحد فعال و دارای پروانه بهرهبرداری در شهرستان داریم و میزان سرمایهگذاری این واحدهای تولیدی، خدماتی و صنعتی بیش از 550 میلیارد تومان است که میزان اشتغال ما در بخش صنعت نیز پنج هزار و 400 نفر میباشد.
وی اضافه کرد: اگر برنامهریزیهای لازم را نمیداشتیم و مدیریت لازم وجود نداشت با پیش آمدن مشکلات و بسته شدن واحدهای صنعتی ممکن بود خدایناکرده صدها نفر بیکار شوند.
نماینده عالی دولت در شهرستان لاهیجان عنوان کرد: در حوزه تولیدی، قطعات جلوبندی خودرو، ماشینآلات شالیکوبی و چایسازی، خدمات مونتاژ آسانسور و دربهای الکترونیکی، تولید ماشینآلات کلوچه سازی، کیک و نان و محصولات کیک، بیسکوییت، ویفر، شیرینی، چای و … در لاهیجان تولید میشوند.
جانبازی اظهار داشت: کالاها و محصولاتی همچون کیک، کلوچه و ماشینآلات ساخت آنها را باارزش حدود 80 میلیون دلار از لاهیجان به بیش از 20 کشور جهان همچون روسیه، مصر، کانادا، آذربایجان، الجزایر، لبنان و… صادر کردیم.
وی افزود: در بخش صنعتی شهرستان لاهیجان مشکلاتی وجود دارد که برخی از آنها نیز مطرحشده، عمده مشکلات، سرمایه در گردشی است که میتواند افزایش آن بسیار به تولیدکنندگان کمک کند، با توجه به نوسان قیمت دلار افزایش قیمتهایی در مواد اولیه وجود داشته واحدهای تولیدی نیازمند تسهیلاتی هستند که با کمک استاندار محترم برخی از آنها از بخش تسهیلات روستایی از کمکهایی برخوردار شدند.
ثبت دیدگاه