رئیس اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی لاهیجان گفت: تلاش زیادی برای تشکیل شرکت تعاونی توسعه و عمران شهرستان به عنوان تشکیلاتی فراگیر از اقشار مختلف مردم انجام شده و هم اکنون این تعاونی در مرحله ثبت قرار دارد.
محمدرضا بشردوست روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این شرکت تعاونی که براساس سیاست های دولت تدبیر و امید از اقشار مختلف مردم هر شهرستان به منظور مشارکت در واگذاری سهام شرکت های دولتی قابل واگذاری تشکیل می شود ، پس از تشکیل هیات موسس در لاهیجان با 11عضو این هیات موسس فعالیت خود را برای عضوگیری از اقشار مختلف مردم آغاز کرد و تلاش های زیادی برای عضو شدن اقشار مختلف در این شرکت تعاونی تاکنون انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: جلسات مختلفی با سازمان ها و تشکلات دولتی، مردمی و تعاونی های فعال شهرستان تشکیل شده و فعالیت های زیادی از سوی اعضای هیات موسس در نماز جمعه و دیگر اجتماعات عمومی با همکاری فرمانداری و نماینده مردم شهرستان جهت توجیه برای عضویت دراین شرکت تعاونی صورت گرفته تا شمار اعضای این شرکت تعاونی به حد نصاب برسد که بزودی با کامل شدن آن به ثبت می رسد.
به گفته بشردوست ، تا امروز نزدیک به نیم درصد جمعیت شهرستان لاهیجان شامل 850 هزار نفر در این شرکت تعاونی ثبت نام کرده و حدود یکصد میلیون تومان سرمایه اولیه است ضمن آنکه با توانمندی ها و ظرفیت های بالایی که در شهرستان وجود دارد، واگذاری سهام شرکت های دولتی به نفع عموم مردم خواهد بود.
وی تاکیدکرد: هنوز فرصت کافی برای ثبت نام و افزایش اعضای شرکت توسعه و عمران شهرستان لاهیجان وجود دارد و شهروندان می توانند برای عضویت در این شرکت تعاونی به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و یا بانک توسعه تعاون شهرستان مراجعه و فرم های عضویت را پر کنند.
همچنین نماینده هیات موسس تعاونی توسعه و عمران شهرستان لاهیجان گفت: تعاونی توسعه و عمران لاهیجان مکمل چرخه علم و اقتصاد در شهرستان خواهد بود و با تاسیس این تعاونی بسترهای لازم برای اشتغال زایی بخش بزرگی از جوانان تحصیل کرده در این شهرستان فراهم خواهد شد.
محمدعلی اخوان فلاحتکار افزود: این تعاونی نگاهی ویژه به طراحی نظام مند و فرامنطقه ای به دورنمای علمی ، اقتصادی ، فرهنگی و اجتماعی شهرستان دارد و با تاسیس این شرکت تعاونی مردمی و واگذاری سهام موسسات دولتی، شکوفایی اقتصاد مقاومتی به شکلی حقیقی و ملموس تر را در همه زمینه ها محقق خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه لاهیجان نیازمند توسعه شهری پایدار و عدالت محور است، تصریح کرد: توسعه پایدار حد مطلوبی از رشد تولید اقتصادی، نرخ اشتغال، رفاه اجتماعی و محیطی سالم برای یک جامعه شهری فراهم می کند و تشکیل این تعاونی منجر به رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت های گردشگری ،صنعت ،تجارت و کشاورزی برای مردم شهرستان می شود.
لاهیجان با 2 بخش مرکزی و رودبنه، در 40 کیلومتری شرق مرکز گیلان قرار دارد و بر اساس آخرین سرشماری جمعیت این شهرستان 167 هزار و 544 نفر است.
ثبت دیدگاه