دوشنبه, 3 دی 1403 Monday, 23 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 44797 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد دیدگاهها : 2505×
موافقت تاسیس و بهربرداری آزمایشگاه های همکار و مجاز کنترل مواد اولیه برای دانشگاه آزاد لاهیجان صادر شد
16 شهریور 1395 ساعت: 13:43
شناسه : 14361
4

اختصاصی/برای اولین بار در گیلان موافقت اصولی تاسیس و بهربرداری آزمایشگاه های همکار و مجاز کنترل مواد اولیه توسط سازمان غذا و دارو برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان صادر شد. به گزارش «بامردم»، به دنبال به عضویت در آمدن مجموعه آزمایشگاه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برای نخستین بار در گیلان در شبکه […]

پ
پ

دانشگاه-آزاد-لاهیجان

اختصاصی/برای اولین بار در گیلان موافقت اصولی تاسیس و بهربرداری آزمایشگاه های همکار و مجاز کنترل مواد اولیه توسط سازمان غذا و دارو برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان صادر شد.

به گزارش «بامردم»، به دنبال به عضویت در آمدن مجموعه آزمایشگاه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برای نخستین بار در گیلان در شبکه راهبردی ریاست جمهوری و نیز اخذ مجوز استاندار کنسرو مواد غذایی از موسسه استانداردایران، برای اولین بار در گیلان موافقت اصولی تاسیس و بهربرداری آزمایشگاه های همکار و مجاز کنترل مواد اولیه فرآورده های خوردنی، آشامیدنی، آرایشی بهداشتی، دارویی، بیولوژی و تجهیزات و ملزومات پزشکی توسط سازمان غذا و دارو زیر مجموعه وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان صادر شد.
دکتر سهراب کردرستمی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با اشاره به اهمیت و ارزش این دستاورد ارزنده پژوهشی، اظهار کرد: به درخواست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در پنجاه و پنجمین کمیته بررسی و تائید صلاحیت آزمایشگاه های همکار و مجاز با ایجاد آزمایشگاه های مجاز با دامنه عملکرد آزمایشگاه کنترل مواد فرآورده های خوردنی و آشامیدنی، آزمایشگاه تخصصی میکروبیولوژی، آزمایشگاه سموم و آلاینده ها و پسماندها از سوی سازمان غذا و دارو موافقت اصولی به عمل آمد.

وی افزود: دامنه عملکرد آزمایشگاه های کنترل مواد فرآورده های خوردنی و آشامیدنی شامل دامنه عملکرد آزمون های فیزیکی، شیمیایی، میکروبیولوژی کمپوست، کنسرو، غلات و حبوبات و فرآورده های آن شامل نوشیدنی دم کردنی و آب معدنی، همچنین در بخش آزمایشگاه های تخصصی میکروبیولوژی شامل دامنه عملکرد مواد فرآورده های غذایی، آرایشی بهداشتی و در بخش آزمایشگاه کنترل سموم و آلاینده های پسماند ها شامل دامنه عملکرد فلزات سنگین در مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی می باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان لاهیجان در پایان از پیگیری ها و تلاش های موثر حوزه معاونت پژوهش و فناوری واحد و سایر همکاران این حوزه به جهت اینکه برای اولین بار در حوزه پژوهشی موفق به کسب این موفقیت ارشمند شدند،تشکر و قدردانی کرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.