یک کارشناس طب سنتی تدابیر پیشگیری از آنفولانزا و سرماخوردگی را تشریح کرد.
به گزارش «بامردم»، سید جواد علوی درباره تدابیر پیشگیری از آنفولانزا, اظهار داشت: از راههای پیشگیری و کنترل عوارض ناشی از هوای وبایی یا شیوع آنفولانزا میتوان به دود کردن کندر و اسفند در فضای خانه اشاره کرد.( غلظت دود در فضا باید به اندازهای باشد که ایجاد مشکل تنفسی نکند).
به گفته وی میتوان از ماسکی که آغشته به چند قطره از سرکه است, استفاده کنند همچنین بخور سرکه ( نصف استکان سرکه خانگی در یک لیتر آب), بخور اکالیپتوس, آویشن در خانه بهره بگیرند( حداقل 15 تا 20 دقیقه)
این کارشناس طب سنتی افزود:گذاشتن پیاز پوست کنده در اطراف محل کار و منازل از بروز آنفولانزا پیشگیری میکند همچنین پرهیز از ورزش سنگین, پرهیز از پرخوری, پرهیز از آب سرد, پرهیز از قرار گرفتن در هوای سرد و گذاشتن کلاه بر سر گذاشتن از بروز بیماری در پاییز و زمستان پیشگیری میکند.
علوی ادامه داد: مصرف یک عدد لیمو ترش تازه با مقداری عسل به صورت روزانه و استفاده از شلغم روزانه در رژیم غذایی خود از بروز بیماری پیشگیری میکند.
موارد پیشگیری در مواجهه با بیمار
وی اضافه کرد: شستشوی مکرر دستها با آب و صابون ( افراد سالم وبیمار)خودداری از تماس دستهای آلوده با چشم، دهان، بینی, رعایت آداب سرفه و عطسه و بهداشت تنفسی توسط بیماران.
این کارشناس طب سنتی گفت: استفاده از سیب به صورت آب سیب یا فالوده سیب در رژیم روزانه و استفاده از شلغم پرهیز از تماس نزدیک با افراد مبتلا به مشکوک به آنفولانزا به خودی خود از بیماری پیشگیری میکند.
تدابیری در صورت بروز بیماری آنفولانزا یا سرماخوردگی
علوی گفت: مصرف سوپ سبزیجات و آش سبزیجات, پرهیز از پرخوری، پرهیز از نزدیکی، پرهیز از حمام طولانی, پرهیز از خوردن میوههای آب دار مانند انگور، خربزه، خیار، کدو، هندوانه در ایام بیماری ضروری است.
وی خاطرنشان کرد: پرهیز از غذاهای پر روغن، سرخ کردنی و انواع شیرینی در ایام بیماری ضروری است همچنین بهتر است در ایام بیماری از مرغهای کوچک مانند کبک، بلدرچین، جوجه استفاده شود.
این کارشناس طب سنتی یاداور شد: بُخور آویشن، مرزنجوش، اکالیپتوس و قرار دادن شلغم در رژیم غذایی روزانه به رفع بیماری کمک میکند.
ثبت دیدگاه