پیمان اسدی روز پنجشنبه افزود: این تعداد به دلیل سرخوردگی، سقوط و تروما در جریان برف و یخبندان اخیر دچار مصدومیت شدند که امدادرسانی های لازم به آنان از سوی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان گیلان انجام گرفت.
وی با ارائه هشدارهای لازم در هنگام یخبندان اظهار داشت : کودکان و افراد سالخورده در زمان لغزندگی معابر و کوچهها حتیالامکان از منزل خارج نشوند، در روزهای برفی از کوهنوردی اجتناب شود، برای خروج از منزل از سلامت وسیله نقلیه و مجهز بودن آن به امکانات ایمنی اطمینان حاصل شود و بهنگام خروج از منزل از لباس و کفش مناسب استفاده شود.
وی با بیان اینکه پرتاب گلوله برفی ممکن است منجر به جراحت، کوری و خسارات مالی شود، بنابراین از این کار باید پرهیز شود، خاطر نشان کرد : هنگام پارو کردن برف بامها به دور کمر خود طناب محکمی بسته و طناب را به محل محکمی اتصال دهند ضمن آنکه هنگام پارو کردن از پرتاب برف بر سطح کوچه و خیابان خودداری شود و در صورت ضرورت یک نفر به عنوان کنترل کننده و راهنما در محل ریختن برف حضور داشته بود.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان گیلان با تاکید بر اینکه در هنگام رانندگی بر روی سطح لغزنده از گرفتن ترمزهای ناگهانی پرهیز شود، اظهار داشت: هنگام پارو کردن برف بام از پرتاب آن بر روی سیمهای انتقال برق به طور جدی خودداری شود و به منظور پیشگیری از سقوط از ارتفاع، از نزدیک شدن کودکان به لبه بام جلوگیری شود.
وی بیان داشت: در روزهای برفی و یا یخبندان به هیج وجه از موتورسیکلت و دوچرخه استفاده نشود، هنگام عبور از عرض خیابان با در نظرگرفتن فاصله از وسیله نقلیه با احتیاط کامل عبور کرده و از دویدن خودداری شود، هنگام عبور از معابر باید مواظب سقوط قندیلهای یخی آویز از ناودان و لبه ساختمان بود.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان گیلان خاطرنشان کرد: طی روزهای اخیر، سه هزار و ۷۶۴ بار زنگ واحد ارتباطات “مرکز پیام اورژانس” به صدا درآمد و ۹۸۴ ماموریت انجام شده است.
بارش برف که از شامگاه یکشنبه در مناطق مختلف گیلان آغاز شده بود و تا عصر سه شنبه در مناطق مختلف استان ادامه یافت موجب قطعی آب و برق جمعیت زیادی در شهرستان های مختلف و مسدود شدن بخش زیادی از جاده های روستایی و نیز آزادراه رشت – قزوین و برخی دیگر از محورهای اصلی جاده ای شد.
ایرنا
ثبت دیدگاه