کوچکینژاد، با بیان اینکه قشرهای مختلف مردم با مشکلات اقتصادی و معیشتی روبهرو بوده و تنگناهای زیادی را متحمل شدهاند اظهار داشت: بستر توزیع کالاهای اساسی به وسیله کالابرگ، کارت الکترونیکی و یا سایر روشهای مشابه در کشور فراهم میشود.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس نحوه توزیع کالاهای اساسی در کشور را مورد انتقاد قرار داد و با تأکید بر اینکه به علت ضعفهای موجود این روند به خوبی اجرایی نشده است عنوان کرد: با توجه به مشکلاتی که در این حوزه وجود داشت مجلس برای رفع نقاط ضعف تمهیداتی را اتخاذ میکند.
کوچکینژاد حمایت مؤثر از مردم و اقشار مختلف جامعه توسط دولت را خواستار شد و با بیان اینکه کالاهای اساسی مورد نیاز خانوارها باید با قیمت مناسب به دست آنها برسد تصریح کرد: در همین راستا قصد داریم طرحی را در مجلس تدوین کنیم که با استفاده از آن نحوه توزیع کالاهای اساسی بین مردم تغییر پیدا کند.
وی با انتقاد از روند تخصیص ارز یارانهای و ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی جهت تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز کشور اصلاح این فرآیند را در شرایط کنونی لازم و ضروری دانست و ابراز داشت: آمارها نشان میدهد کالاهای اساسی با ارز یارانهای تأمین شدند، اما با قیمت بیشتری در اختیار مصرفکنندگان قرار گرفته است.
نماینده مردم رشت در مجلس با تأکید بر اینکه افزایش قیمت کالاهای اساسی به محرومان و قشر ضعیف جامعه فشارهای زیادی را تحمیل میکند خاطرنشان کرد: مسائل اقتصادی و معیشتی مردم از مهمترین موضوعاتی است که مجلس سعی دارد با استفاده از رسالت کاری خود در راستای بهبود آن تلاش کند.
وی حمایت مؤثر از خانوادهها و قشرهای آسیبپذیر جامعه و برنامهریزی برای این کار را ضروری دانست و ضمن تأکید بر ضرورت مدیریت تخصیص ارز اظهار داشت: با توجه به افزایشی که در بخش هزینه تولید و قیمت نهادهها اتفاق افتاده است انتظار داریم کشاورزان برنجکار از جهات مختلف مورد حمایت قرار گیرند.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در پاسخ به این پرسش که آیا کوپنی کردن کالاهای اساسی زمینه بروز فساد را در بازار فراهم میکند یا خیر عنوان کرد: به عقیده بنده در شرایط فعلی، بهترین راه برای توزیع و رساندن اقلام اساسی به دست مردم، استفاده از همین روش به صورت قانونمند است.
تسنیم
ثبت دیدگاه