سیدامیر سیدشنوا در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: از کلاس هفتم در مدرسه تیزهوشان تحصیل می کردم، در ایام مطالعه برای کنکور تفریحاتم را کنار نگذاشتم، سال اولم بود که در کنکور شرکت کردم و هیچ سهمیه ای نداشتم و برنامه ریزی و توکل به خداوند دلیل اصلی موفقیت بنده در کنکور است.
وی افزود: از سال یازدهم شروع به مطالعه کردم، از کتاب های کمک آموزشی استفاده می کردم، اما نیازی به استفاده از کلاس تقویتی نداشتم، چون سطح مدرسه ای که در آن تحصیل می کردم خیلی بالا بود و در ایام تعطیلات کرونا معلمان و مربیان آموزشی با من همکاری تنگاتنگی داشتند.
نفر اول کنکور رشته تجربی ادامه داد: رشته مورد نظرم پزشکی دانشگاه تهران است و موضوعی که باید به داوطلبان کنکور سال های بعد بگویم این است که ساعت های بیشتر مطالعه منجر به موفقیت در آزمون نمی شود و کمیت بهتر از کیفیت است که به همین دلیل توصیه می کنم پشت کنکور نمانند چرا که پشت کنکور ماندن پدیده سختی به شمار می رود.
سیدشنوا گفت: من در مدت مطالعه برای کنکور 6 تا 7 ساعت مطالعه در روز داشتم و قبل از کنکور به هیچ عنوان شبکه مجازی استفاده نمی کردم اما روزی یک یا نهایتاً دو ساعت برنامه تلویزیونی مشاهده می کردم.
وی بیان کرد: اخبار کنکوری را از رسانه ها و خبرگزاری ها رصد می کردم و با برنامه ریزی جدی برای تمام کارهایم قدم برمی داشتم که این مسئله بیش از هر مسئله دیگری رمز موفقیت بنده بود که توانستم پله های ترقی را با موفقیت طی کنم.
این دانش آموز نخبه بیان کرد: تلاش پدر و مادرم و سخت کوشی معلمان و مسئولین در موفقیت من خیلی مؤثر بود که جا دارد از زحمات این بزرگواران تقدیر و تشکر کنم.
پسر دکتر شنوا سیدامیر سیدشنوا رتبه اول آزمون سراسری سال 1399 گروه آزمایشی علوم تجربی از اردبیل را کسب کرد.
رتبه سوم کنکور ریاضی:در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم
همچنین دانش آموز مشهدی که رتبه سوم کنکور سراسری ریاضی را بدست آورده است ، گفت: به جز کتاب های درسی و کمک آموزشی در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکرده ام.
علی انصاری در گفتگو با قدس آنلاین اظهار کرد: به جز مطالعه کتاب های درسی و کمک آموزشی در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکرده ام و روزانه بین ۶تا ۸ساعت مطالعه داشتم.
وی ادامه داد: از نظرمن تعداد ساعت های مطالعه در شبانه روز اهمیت خاصی برای موفقیت ندارد بلکه مهم بازدهی است که در این ساعت های مطالعه فرد بدست می آورد به طوری که اگر یک دانش اموز در طول روز یک ساعت مطالعه با کیفیت و دارای بازده داشته باشد از دانش آموزی که روزانه بیش از ۱۰ ساعت مطالعه دارد ولی دارای بازدهی نیست بهتر است.
رتبه سوم کنکور سراسری ریاضی افزود: توصیه من به همه داوطلبانی که امسال در کنکور سراسری نتیجه نگرفتند این است که به هیچ وجه نا امید نشوند و برای کسب رتبه برتر و بهتر در کنکور سراسری سال آینده از همین امروز و با تکیه و تمرکز بر کتاب های درسی برنامه ریزی کنند.
وی تصریح کرد: اولویت اول من برای ادامه تحصیل در دانشگاه رشته کامپیوتر است.
پدر این دانش آموز مشهدی نیز به قدس آنلاین گفت: فرزندم در هیچ کلاس کنکوری تاکنون شرکت نکرده است و هرگونه اعایی در این باره را تکذیب می کنم.
بهزاد انصاری که از کارکنان آستان قدس رضوی و شاغل در شرکت داروسازی ثامن است، تصریح کرد: فرزندم از دوران کودکی علاقه زیادی به درس خواندن و مطالعه داشت و سال گذشته نیز در المپیاد کامپیوتر کشوری مدال نقره را بدست آورد.
وی افزود: فرزندم فارغ التحصیل دبیرستان شهید هاشمی نژاد ۱ مشهد با معدل ۱۹.۰۲می باشد و امیدوارم در ادامه مسیر زندگی با توکل به خداوند متعال موفق و سربلند باشد.
ثبت دیدگاه