یکشنبه, 25 آذر 1403 Sunday, 15 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 44663 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد دیدگاهها : 2503×
چگونه عسل اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
17 دی 1399 ساعت: 14:04
شناسه : 179307
7

تنها یک راه قطعی برای تشخیص عسل طبیعی وجود دارد و آن آزمایش عسل در آزمایشگاه‌های معتبر عسل است. اما باید بدانید که آزمایش عسل‌ وظیفه فروشندگان عسل است و نه مشتری. پس این بار که برای خرید به بازار رفتید و یا تصمیم به خرید اینترنتی عسل گرفتید به دنبال برگه معتبر تایید آزمایشگاه عسل باشید.

پ
پ

اگر برای خرید عسل به بازار بروید از کیلویی  ۳۰ هزار تومان تا کیلویی ۳۰۰ هزارتومان عسل پیدا می‌شود. اما آیا واقعا عسل ۳۰ تومانی عسل طبیعی و باکیفیتی است؟ بدون شک نه! اگر طرفدار عسل‌های طبیعی و باکیفیت باشید حتما می‌دانید عسل طبیعی قیمت بالایی دارد. اما سوال اینجاست که عسل طبیعی را چطور می‌توان تشخیص داد و قیمت آن باید چقدر باشد؟ در این مقاله به این دو سوال پاسخ روشنی خواهیم داد.

وقتی ما در تیم درکام متوجه این موضوع شدیم که یکی از دغدغه‌های اصلی خریداران عسل، فهمیدن راهی برای تشخیص کیفیت آن است تصمیم گرفتیم از یک کارشناس خبره سوال کنیم که چه راه­‌هایی برای تشخیص عسل طبیعیوجود دارد. از این گفت­­و­گو فیلم زیر را تهیه کردیم تا با اطمینان به شما بگوییم تنها یک راه قطعی برای تشخیص عسل طبیعی از تقلبی و تغذیه‌ای وجود دارد. در این فیلم خانم امیدپور کارشناس صنایع غذایی با تجربه ۱۳ سال کار در آزمایشگاه عسل آسا به شما تنها راه تشخیص عسل طبیعی را توضیح خواهند داد. همچنین با دیدن این فیلم اطلاعات جالب دیگری در مورد عسل خواهید فهمید که احتمالا تا کنون از آن بی خبر بوده‌اید.

https://aparat.com/v/MI6Xf

تنها یک راه قطعی برای تشخیص عسل طبیعی وجود دارد و آن آزمایش عسل در آزمایشگاه‌های معتبر عسل است. اما باید بدانید که آزمایش عسل‌ وظیفه فروشندگان عسل است و نه مشتری. پس این بار که برای خرید به بازار رفتید و یا تصمیم به خرید اینترنتی عسل گرفتید به دنبال برگه معتبر تایید آزمایشگاه عسل باشید.

سوال دومی که قرار بود در این مقاله به آن پاسخ دهیم قیمت عسل طبیعی بود . قبل از هر چیز باید بدانید عسل طبیعی چه تفاوتی با عسل تغذیه‌­ای دارد تا بگوییم چرا قیمت آن بسیار گران­تر است. در تولید عسل طبیعی زنبورها فقط از شهد گل­‌ها و گیاهان تغذیه می­‌کنند اما در تولید عسل تغذیه­‌ای علاوه بر شهد گل، زنبوردار به زنبورها محلول آب و شکر نیز می­‌دهد تا تولید عسل چند برابر شود. عسل تغذیه­‌ای چند برابر عسل طبیعی تولید می­‌شود و در ظاهر تفاوتی با عسل طبیعی ندارد اما از لحاظ خواص و کیفیت متفاوت است. به همین دلیل قیمت عسل طبیعی چند برابر عسل تغذیه­‌ای است.

اگر فرصت کافی برای دیدن فیلم بالا را نداشته­‌اید در زیر به صورت خلاصه به بعضی از نکات مهمی که خانم امیدپور در فیلم توضیح داده­‌اند اشاره کرده­‌ایم.

  • تفاوت عسل تغذیه‌ای و عسل طبیعی در مقدار ساکارز عسل است. ساکارز عسل تغذیه‌ای به دلیل اینکه زنبور‌ها از آب و شکر تغذیه کرده‌اند بیشتر است. طبق استاندارد ملی ساکارز عسل طبیعی زیر ۵ درصد است. البته بعضی از عسل­‌ها مانند عسل کنار استثنا هستند و میزان ساکارز بیشتری دارند.
  • تنها راهی که می­‌توان عسل طبیعی را از تقلبی تشخیص داد آزمایش عسل است. هیچ کدام از روش‌های خانگی مانند آویزان کردن عسل و یا حتی بررسی رنگ و میزان شل یا سفت بودن آن روش­‌های معتبری نیستند.
  • عسل طبیعی ممکن است شکرک بزند و شکرک زدن عسل دلیلی بر خوب یا بد بودن آن نیست. در دمای پایین و هنگامی که رطوبت عسل بالا باشد امکان شکرک زدن عسل وجود دارد.
  • رنگ عسل طبیعی ممکن است زرد روشن و یا خرمایی تیره باشد و این به منطقه برداشت عسل و گیاهانی که زنبور از آن تغذیه می­کند بستگی دارد.
  • بهتر است عسل را با آب یا چای داغ میل نکنید زیرا گرم کردن عسل باعث از بین رفتن خواص و آنزیم­‌های آن می­شود.
  • بسیاری از موم­‌های عسلی که در بازار موجود است مصنوعی هستند و در معده هضم نمی­‌شوند بنابراین بهتر است عسل را با موم مصرف نکنید.

اگر خواندن این مقاله برای شما مفید بوده است لطفا آن را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.

منبع خبر: https://alef.ir/news/3990402053.html

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.