دوشنبه, 3 دی 1403 Sunday, 22 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 44797 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد دیدگاهها : 2505×
بیماری خطرناکی که با مصرف زیاد سس کچاپ ایجاد می شود
12 بهمن 1399 ساعت: 6:13
شناسه : 179973
2

در حالیکه که کارشناسان نسبت به خوردن زیاد سس کچاپ هشدار می دهند، اما همچنان این ماده غذایی در نزد بسیاری از مردم محبوب است.

پ
پ

سس کچاپ - بیماری خطرناکی که با مصرف زیاد سس کچاپ ایجاد می شود - سس کچاپ

دکتر شریف هاتا مشاور بهداشت عمومی و درمان های پیشگیرانه می گوید: سس کچاپ در ترکیبات خود حاوی بسیاری از مواد مضر برای سلامتی انسان است.

او افزود که از جمله این مواد خطرناک، کنسانتره گوجه فرنگی، شربت ذرت با فروکتوز بالا، سرکه مقطر، شکر و مواد نگهدارنده است.

این پزشک تاکید کرد: مصرف زیاد سس گوجه فرنگی آسیب های زیادی به سلامتی وارد می کند و تبعاتی از جمله چاقی و دیابت را به دنبال دارد؛ زیرا حاوی مقادیر زیادی قند است.کچاپ همچنین سلول های کبدی را از بین می برد، زیرا حاوی درصد بالایی از شربت ذرت با فروکتوز بالا است.

مصرف بیش از حد سس گوجه فرنگی یا کچاپ باعث تضعیف ایمنی بدن می شود و کودکان را به بیماری های سیستم عصبی مانند اوتیسم مبتلا می کند؛ زیرا حاوی مقادیر زیادی جیوه است که یک ماده معدنی بسیار سمی است و باعث ایجاد عوارض در مغز می شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.