جمعه, 21 دی 1403 Friday, 10 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 45070 تعداد نوشته های امروز : 5 تعداد دیدگاهها : 2524×
آمار جهانی همه گیری کرونا / ابتلای بیش از ۲۴۲ میلیون نفر در جهان به کووید-۱۹
29 مهر 1400 ساعت: 11:16
شناسه : 189288
3

شمار مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» در جهان تاکنون به ۲۴۲ میلیون و ۳۵۵ هزار و ۸۵۷ نفر رسیده و مرگ چهار میلیون و ۹۲۹ هزار و ۴۸۰ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است و ۲۱۹ میلیون و ۶۹۱ هزار و ۶۱۱ نفر از مبتلایان نیز بهبود یافته‌اند.

پ
پ

بستری کرونا 2 - آمار جهانی همه گیری کرونا / ابتلای بیش از ۲۴۲ میلیون نفر در جهان به کووید-۱۹ -

به گزارش ایسنا، روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۲۱ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

بر اساس آمارهای جهانی، آمریکا با بیش از ۴۵.۹ میلیون مبتلا و بیش از ۷۴۸ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند نیز با آمار بیش از ۳۴.۱ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی به لحاظ میزان ابتلا قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۲۱.۶ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است. همچنین پس از ایالات متحده، کشورهای برزیل با بیش از ۶۰۳ هزار و هند با بیش از ۴۵۲ هزار جانباخته، بالاترین آمار قربانیان کووید -۱۹ را در این فهرست جهانی گزارش داده‌اند.

بنابر جدول به روز شده در پایگاه اطلاع‌رسانی “ورلداُمتر”، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (چهارشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

#             نام کشور مجموع مبتلایان      مجموع قربانیان

۱             ایالات متحده            ۴۵,۹۹۶,۵۰۷        ۷۴۸,۶۵۲

۲             هند          ۳۴,۱۰۸,۹۹۶        ۴۵۲,۶۸۴

۳             برزیل      ۲۱,۶۶۴,۸۷۹        ۶۰۳,۹۰۲

۴             انگلیس    ۸,۵۴۱,۱۹۲           ۱۳۸,۸۵۲

۵             روسیه     ۸,۰۶۰,۷۵۲           ۲۲۵,۳۲۵

۶             ترکیه       ۷,۷۱۴,۳۷۹           ۶۸,۰۶۰

۷             فرانسه     ۷,۰۹۶,۰۴۳           ۱۱۷,۳۵۵

۸             ایران       ۵,۸۰۹,۹۶۷           ۱۲۴,۴۲۳

۹             آرژانتین ۵,۲۷۴,۷۶۶           ۱۱۵,۷۳۷

۱۰           اسپانیا      ۴,۹۹۰,۷۶۷           ۸۷,۰۵۱

بر اساس این فهرست، روسیه نیز با گذشتن از آمار ۲۲۵ هزار جانباخته تاکنون بیشترین تلفات کرونا را در بین کشورهای اروپایی داشته است. با این حال انگلیس با ثبت رسمی هشت میلیون و ۵۴۱ هزار و ۱۹۲ بیماران کرونایی، رکورد مجموع مبتلایان به این بیماری را در قاره سبز دارد.

همچنین ایران با مجموع پنج میلیون و ۸۰۹ هزار و ۹۶۷ ابتلا و ۱۲۴ هزار و ۴۲۳ مورد فوت ناشی از بیماری کووید-۱۹ در رتبه هشتم در بین ۱۰ کشور دارای بیشترین آمار مبتلایان کرونا قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، بر اساس آمار فوق در حال حاضر در ۱۵ کشور، شمار مبتلایان از رقم سه میلیون نفر عبور کرده‌ است و پس از ایالات متحده، هند و برزیل – که همچنان سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند – کشورهای انگلیس، روسیه، ترکیه، فرانسه، ایران، آرژانتین، اسپانیا، کلمبیا، ایتالیا، آلمان، اندونزی و مکزیک نیز بیش از سه میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.

آمار واکسیناسیون دانش آموزان به حدود ۷۰ درصد رسید

طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش، آمار واکسیناسیون دانش آموزان تا 25 مهرماه به ۶۹.۱۳ درصد رسید.

به گزارش ایسنا، طبق اطلاعات اعلامی از شبکه شاد – کانال اطلاع رسانی مراقبین سلامت مدارس- تا روز ۲۵ مهرماه، از مجموع دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ ساله، شش میلیون و ۳۰۵ هزار و ۵۴۱ نفر واکسینه شده اند.

در این میان استان هرمزگان با آمار ۹۱.۴ درصدی بیشترین میزان واکسیناسیون و استان قم با ۴۶.۰۲ درصد کمترین میزان تزریق واکسن را در این گروه سنی داشته اند.

همچنین بر اساس این اطلاعات، ۶۳.۳۱ درصد دانش آموزان تهرانی واکسن خود را دریافت کرده اند.

چرا مرگ بر اثر کرونا در واکسینه‌شده‌ها،‌ نشانه بی‌اثر بودن واکسن نیست؟

متخصصان در توضیح این پرسش که چرا برخی از افراد واکسینه شده بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ جان خود را از دست می دهند معتقدند که این موضوع به معنی بی اثر بودن واکسن ها نیست.

به گزارش ایسنا، “کالین پاول”، وزیر امور خارجه سابق آمریکا روز دوشنبه بر اثر عوارض ناشی از بیماری کووید-۱۹ فوت کرد. خانواده وی اعلام کرده اند که او هر دو دُز واکسن را دریافت کرده است. پاول ۸۴ سال داشته و به نوعی از سرطان خون مبتلا بوده است.

مقامات بهداشتی آمریکا نگران هستند که مخالفان واکسن با شنیدن خبر فوت وزیر امور خارجه سابق این کشور بر اثر کرونا به رغم واکسیناسیون کامل، دست به کار شده و ادعا کنند که واکسن ها از اثربخشی لازم برخوردار نیستند و با به چالش کشیدن ضرورت تزریق واکسن این سوال را مطرح کنند که اگر احتمال فوت افراد بر اثر بیماری کووید-۱۹ پس از واکسیناسیون وجود دارد پس تزریق واکسن چه فایده ای خواهد داشت؟

در همین رابطه شبکه خبری “سی ان ان” مصاحبه ای با دکتر “لیانا ون” از دانشگاه جرج واشنگتن داشته که توضیحاتی در مورد واکسیناسیون و فوت برخی افراد واکسینه شده بر اثر بیماری کووید-۱۹ ارائه کرده است.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا افراد واکسینه شده بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست می دهند و آیا تزریق واکسن ضروری است؟ گفت: باید از علم و آنچه تحقیقات نشان می دهد شروع کنیم. واکسنهای کووید-۱۹ در پیشگیری از بیماری و به ویژه نوع شدید آن فوق العاده موثر هستند. جدیدترین داده های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده نشان می دهد (CDC) که واکسن، احتمال مثبت شدن تست کووید-۱۹ را شش برابر و احتمال مرگ ناشی از آن را ۱۱ برابر کاهش می دهد.

این محقق افزود: با این حال، واکسن های کووید-۱۹ به طور ۱۰۰ درصدی فرد را در برابر بیماری مصون نمی کنند. در واقع هیچ واکسنی این اثربخشی را ندارد و تقریبا هیچ درمانی پزشکی و دارویی ۱۰۰ درصد موثر نیست. این بدان معنا نیست که واکسن اثربخشی ندارد یا نباید آن را مصرف کرد.

دکتر “لیانا ون” نیز در پاسخ به این پرسش که آیا احتمال ابتلا به نوع شدید بیماری با وجود واکسیناسیون وجود دارد، اظهار کرد: بر اساس یافته های موجود ژنرال پاول در آن دسته قرار گرفت. می دانیم که افراد مسن و مبتلا به بیماریهای زمینه ای بیشتر در معرض ابتلا به نوع شدید بیماری هستند و در پی ابتلا به آن جان خود را از دست می دهند.

وی تاکید کرد: به همین دلیل است که تزریق دُز تقویتی (بوستر یا یادآور) یا دز سوم (توصیه سازمان جهانی بهداشت به ضرورت تزریق دز سوم به عنوان از اصلی از واکسیناسیون برای دو واکسن چینی سینوفارم و سینوواک) واکسن کرونا توصیه می شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.