7 نرم افزار ساخت موشن گرافیک 2022 در موشن کده
بهترین نرم افزار ساخت موشن گرافیک در ساخت تیزر تبلیغاتی کاربرد دارند. اکنون برنامه ها و اپلیکیشن های تولید و ایجاد موشن گرافیک در کامپیوتر را خواهیم شناخت. ساخت موشن گرافیک از جمله تاثیرگذارترین روشها به منظور ساخت ویدیوهای تبلیغاتی به شمار میرود. در مقایسه با زمان ساخت تیزر تبلیغاتی معمولی این نوع ویدیوها جذب مخاطب بسیار بیشتری داشته و در بازاریابی ویروسی بسیار موفقتر عمل میکنند، یک کاربر به سختی به اشتراکگذاری ویدیوی تبلیغاتی شما راضی خواهد شد، اما در صورت بهره بردن از بهترین نرم افزار موشن گرافیک و ساخت ویدیوهای این چنینی، قانع کردن آنها دشوار نخواهد بود.
برنامه های ساخت موشن گرافیک کمک میکنند ویدیوهایی با نرخ مشارکت بالا تولید کنید. از آن جایی که تماشاچی میخکوب انیمیشن شده و تا انتها، شاید هم برای چند مرتبه، محتوا را تماشا خواهد کرد، بهتر میتوانید هر آن چه درباره محصولات یا سرویسهای خود در ذهن دارید را به وی منتقل کنید. اگر علاقمند به یادگیری آموزش صفر تا صد موشن گرافیک در آکادمی موشن کده دارید با آشنایی با نرم افزارهای مورد نیاز می تونید شروع به یادگیری کنید.
نرم افزار افترافکت : کامپوزیت و انیمیت دوبعدی
ادوبی افترافکت پرکاربرد ترین نرم افزار برای ساخت موشن گرافیک است. ادوبی افترافکت علاوه بر موشن گرافیک، در ساخت جلوه های ویژه، بازی سازی، فیلم سازی و چند حوزه دیگر کاربرد دارد. این نرم افزار بسیار قدرتمند با در اختیار داشتن ابزارهای مختلف و کاربردی به کاربر خود کمک میکند تا بتواند در کنار داشتن یک ایده مناسب به ساخت صحنه های بصری زیبا و انیمیشن های جذاب بپردازد. این نرم افزار به کاربران اجازه می دهد که در محیط دوبعدی انیمیشن بسازند و عناصر مختلف از قبیل المان های گرافیکی و صدا را تغییر دهند و با هم ترکیب کنند.
اگر شما توی ذهن خودتان یک افکتی را تصور کنید مطمئن باشید که دوره آموزش افتر افکت خیلی خوب میتواند به شما برای ساخت آن کمک کند زیرا برای این برنامه صدها اسکریپت ساخته شده وجود دارد. طرح های دو بعدی ای ساخته شده در نرم افزارهای دیگر نظیر ایلوستریتور و فوتوشاپ را می توانیم به این برنامه وارد کنیم و آنها را متحرک سازی و دستکاری کنیم تا به یک خروجی موشن گرافیک دست پیدا کنیم.
نرم افزار پریمیر پرو : تدوین
ادوبی در ادغام افتر افکت و پریمیر، گامهای بزرگی برداشته و پریمر را هم برای طراحان موشن و هم برای ویراستاران ویدیو به ابزاری ضروری تبدیل کرده است. یکی از ویژگیهای قابل توجه، امکان ایجاد پیوندهای پویا بین پریمیر و ادوب افتر افکت است. بهاین ترتیب، کاربران میتوانند تنظیمات نهایی را روی ترکیببندیها و تصاویر، بدون نیاز به رندر اولیه انجام دهند. ادوب پریمیر پرو بهعنوان یک ویرایشگر ویدیوی مبتنی بر جداول زمانی طراحی شد. طراحهای موشن از آن برای کنار هم قرار دادن ویدیو و صدا استفاده میکنند.
پریمیر پرو مکانی است که طراحان موشن، ویدیوهای خود را در یک تایملاین و جدول زمانی ویرایش میکنند و فرآیندهای تکمیلی مانند موسیقی، جلوههای صوتی، اضافه کردن انتقال و همچنین برشهای انیمیشنی را برای بهبود جریان و همگامسازی کل ویدیو اضافه میکنند.
نرم افزار فتوشاپ : طراحی و تصویر سازی برمبنایی رستر
فتوشاپ یکی از سادهترین و کاربردیترین نرمافزارهای گرافیکی است که با استفاده از آن انواع مختلف تصاویر و گرافیکهای بصری را خلق میکنند. برای ساختن اینفوموشن باید ابتدا به ساخت اینفوگرافیک مسلط باشید و اشراف کامل بر فتوشاپ میتواند کمک بسیار زیادی به شما برای ایجاد اینفوگرافیک کند.
یادگیری فوتوشاپ میتواند در زمینههای دیگر تولید محتوای بصری نیز به کمک شما آید. این نرمافزار جامع به راحتی در دسترس است و حتی برای آموزش کامل فتوشاپ هم میتوانید به یوتیوب مراجعه کنید و از آموزشهای رایگان آن استفاده کنید. از ویژگیهای این نرمافزار میتوان به موارد زیر اشاره کرد: ایجاد نقاشی مات، ویرایش بافتها، طراحی تابلوهای گوناگون، متصل کردن تصاویر و…
نرم افزار ایلوستریتور : طراحی و تصویرسازی برمبنایی وکتور
از آن جا که فتوشاپ برترین نرم افزار در زمینه تصاویر مبتنی بر پیکسل است، شرکت ادوبی در پی نیاز به وجود یک نرم افزار گرافیکی مبتنی بر وکتور، ایلوستریتور را روانه بازار کرده است. ایلوستریتور یک نرم افزار پیشرفته است که دارای تعداد زیادی ابزار طراحی ضروری برای ساختن موشن گرافیک می باشد. ابزارهای قدرتمند طراحی وکتور و تایپوگرافی موجود در این نرم افزار برای ساختن عناصر گرافیکی موشن گرافیک بسیار کارآمد است.
وظیفه طراح موشن گرافیک به حرکت درآوردن این عناصر به منظور ساختن آگهی های تبلیغاتی، ویدئوهای آموزشی و… است. بنابراین تعجبی ندارد که به عنوان یک موشن گرافیست باید کار با ایلوستریتور را یاد بگیرید تا با استفاده از آن عناصر دو بعدی مورد نیاز برای کار خود را بسازید. فتوشاپ و ایلوستریتور دو نرم افزاری هستند که طراحی های خود را از محیط آن ها به محیط نرم افزار افتر افکت وارد می کنید.
نرم افزار سینمافوردی : مدل سازی و انیمیشن سه بعدی
Cinema 4D نرمافزار مورد استفاده و محبوب برای اکثر طراحان محتوای متحرک است. ویژگی جالب این نرمافزار این است که خیلی کاربرپسند است و برای مثال شما میتوانید یک آموزش از این نرمافزار را ببینید و محتوایی جدیدی خلق کنید. سینما فوردی بطور گسترده در دنیای موشن گرافیک برای مدلسازی، انیمیشن و افکتهای شبیهسازی استفاده میشود. استودیوهای هالیوود از این نرمافزار استفاده میکنند، اما استفاده از نرمافزاری مانند Maya که در ادامه درباره آن صحبت میکنیم برای کارهای جلوههای ویژه در این صنعت بسیار رایج است. همچنین هنرمندان انیمیشن، استفاده از Cinema 4D را به سایر ابزارهای سه بعدی بدلیل راحتی، سهولت استفاده و انعطافپذیری هنگام ادغام با After Effects ترجیح میدهند. این نرمافزار یک گردش کار آسان و بصری ارائه میدهد تا کاربران بتوانند بسرعت پارامترهای مختلف را ویرایش و تکرار کنند.
نرم افزار موکا : ترکینگ و ردیابی
یکی از بهترین ابزارها برای انجام فعالیت های روتوسکوپی یا صحنه سازی، نرم افزار موکا پرو است. همچنین این نرم افزار در فهرست بهترین نرم افزارهای ساخت موشن گرافیک، مناسب ترین گزینه برای کار با ویدیوها و تصاویر پیکسلی است. از این نرم افزار می توان به عنوان یک پلاگین در نرم افزار افترافکت استفاده کرد. در واقع به راحتی می توان وسط یک پروژه عظیم در برنامه افترافکت، وارد محیط Tracking نرم افزار موکا به عنوان یک پلاگین شد، ادیت ها و ترکینگ های مورد نظر را انجام داد و سپس از آن ها ذخیره گرفت و به محیط کاری افتر افکت بازگشت.
بخوانید: مزایای استفاده از موشن گرافیک برای کسب و کار ها
نرم افزار مایا: ساخت موشن گرافیک سه بعدی
هرجا صحبت از صنعت طراحی 3D و بهترین نرم افزارهای ساخت موشن گرافیک باشد، حتما با نام مایا Maya مواجه خواهیم بود. در هالیوود و ساخت بسیاری از انیمیشن های معروف و معتبر جهان، حتما از مایا در بخش هایی از پروژه های ماندگار استفاده شده است. در واقع Maya یک نرم افزار مدلسازی بسیار حرفه ای است که برای ساخت یک انیمیشن ماندگار و پر طرفدار قطعا به آن نیاز خواهیم داشت. برای خروجی های سه بعدی کارآمد در کنار رقبایی مانند Cinema 4D، مایا یک نرم افزار فوق العاده کاربردی است.
البته ظاهر و محیط کاری این نرم افزار برای افراد تازه کار حوزه موشن گرافیک و طراحی سه بعدی اندکی پیچیده و غیر قابل درک است، اما این نرمs افزار در دسته نرم افزارهای Full-Featured یا تمام امکانات قرار دارد. خروجی های مایا را به راحتی و با خیالی آسوده در رسانه های مهمی مانند تلویزین نمایش می دهند و از آن در ساخت بازی های ویدیویی و کامپیوتری پر فروش بهره می گیرند.
یک کلام درباره بهترین نرمافزار موشن گرافیک
همانطور که میدانیم دنیای گرافیک امروزه محدود به یک سبک و سیاق خاص نیست. هر فرد متناسب با سلیقهای که دارد میتواند اقدام به یادگیری چندین نرمافزار مختلف کند. پیشنهادِ درست و درمان، پرقدرت با رابط کاربری بسیار عالی، مجموعه ادوبی است. یک برنامه برای یادگیری میتواند با شروع سه نرمافزار کلیدی استارت بخورد:
- افترافکت Ae
- ادوب ایلوسترایتور AI
- فتوشاپ
بعد از یادگیری پایه Basic این نرمافزارها، میتوانید همگام با بهبود مهارت در این مجموعه سهگانه سراغ ادوبی پریمیر Premiere بروید و آن را یاد بگیرید. در نهایت برای رسیدن به بالاترین سطحِ موشن گرافی امروزی و به کارگیری جذابیتهای بصری فوقالعاده خاص و جذاب، نرمافزارهای سه بعدی نظیر Cinema 4D، Maya، Blender و نوک Nuke میتواند سبک و سیاقِ شما را دگرگون کند.
منبع: آکادمی موشن کده www.motionkade.ir
ثبت دیدگاه