یکی از شیوه هایی که برگرفته از استانداردهای لازم است، تهیه سرکه سیب با متد صنعتی بوده که بسیار شهرت فراوانی را داشته است.
در مرحله اول تهیه سرکه سیب صنعتی تخمیر الکلی صورت می گیرد که در واقع نوعی واکنش است که در آن گلوکز یا فروکتوز پودری به الکل تغییر شکل داده که مهمترین بخش تولید سرکه سیب می باشد.
در ادامه که به روش استیکی معروف است، باکتریها طی فرآیندی الکلها را به استیک تبدیل نموده و از این نظر تمامی اتانولها به ماده ای دیگر تغییر شکل می دهند.
در مرحله بعدی نیز لازم است سرکه های تولید شده را درون ظروفی مخصوص جمع آوری نمود تا دچار هوازدگی نشوند و در نتیجه به پاستوریزه نمودن آن مبادرت ورزید.
یکی از علتهای پاستوریزه نمودن سرکه سیب صنعتی این است که میزان دوام آن را افزایش داده و از تغییر پذیری رنگ آن ممانعت به عمل می آورد و در این حین لازم است عصاره های تهیه شده را تحت حرارت نیز قرار داد.
اگر بخواهیم به ذکر مزایای سرکه سیب صنعتی بپردازیم، می توانیم موارد بسیار شایان توجه ذیل را بازگو نماییم:
یکی از مزیتهای بهره گیری از سرکه سیب صنعتی این است که به عنوان یک چاشنی می تواند به صورت کاملاً بهداشتی عمل نموده و در تمام غذاها کاربرد داشته باشد.
سرکه های سیب صنعتی می توانند در تولید سسهای مخصوص کاربرد داشته باشند و این اطمینان خاطر را به همراه بیاورند که بتوان نمونه های خوش طعمی از محصولات مذکور را تهیه نمود.
سرکه سیب شیراز
یکی از شهرهای بزرگی که مردمان آن استفاده بسیار زیاد و قابل توجهی از این محصول می نمایند شهر زیبا و بزرگ شیراز می باشد که از خواص بسیار زیاد سرکه سیب درختی آگاه بوده و همواره این نوشیدنی را در وعده های غذایی خود جای داده اند تا علاوه بر درمان برخی مشکلات بدنی خود از بروز آنها هم پیشگری کرده و نگرانی در مورد رخ دادن بیماریهای خاص نداشته باشند.
در اینجا سعی می کنیم تعداد بسیار زیاد و بی شمار خواصی که این نوشیدنی برای بدن انسان داشته را ذکر کنیم تا شما عزیزان از اهمیت این نوشیدنی پرخاصیت به شکل کامل تری آگاه شده و از طریق مصرف آن میزان ایمنی بدن خود را تا حد زیادی بالا برده و از بروز هر گونه مشکل در سیستم دفاعی و گوارشی بدن خود جلوگیری کنید.
بدلیل دارا بودن حجم بسیار زیاد آنتی اکسیدانهای ضروری بدن و یک سری ویتامینهای ضروری مصرف سرکه سیب شیراز از فشار خون بالا جلوگیری کرده و با به چرخش درآوردن سطح گلبولهای قرمز خون و بالا بردن میزان گردش خون از بالا رفتن قند خون جلوگیری می کند.
بنابراین با توجه به نکاتی که در بالا بیان شد این روند سبب شده تا در اثر کاهش قند خون احتمال ابتلا شدن به بیماریهای قلبی تا حد بسیار زیادی کاهش یافته و از بروز هر گونه خطر سکته ی قلبی جلوگیری کامل را به عمل بیاورد.
همچنین این محلول به دلیل اینکه سوخت و ساز بدن را تا حد بسیار زیادی بالا می برد به نوعی خاصیت چربی سوزی نیز داشته است و افراد زیادی برای کاهش وزن و لاغری خود از این محصول استفاده کرده و آن را در رژیم غذایی خود جای می دهند.
قیمت سرکه سیب
هر نوع ماده غذایی که مورد استفاده قرار می گیرد به صورت مختلفی می باشد قیمت سرکه سیب نسبت به نوع بسته بندی آن متفاوت می باشد این محصول می تواند در ابعاد مختلفی خرید و فروش شود اندازه های آنها می تواند در ابعاد گرمی و یا بیشتر باشد این محصول همچنین می تواند برای گلودرد بسیار مناسب باشد و کسانی که از گلو درد رنج می برند که بر اثر ناشی از بیماریهای فصلی باشد ترکیب آب ولرم و یک قاشق غذا خوری سرکه سیب و خوردن آن می تواند به درمان گلو درد کمک کرده و باعث بهبود فرد گردد گلودرد ناشی از سرما خوردگی همراه با عفونت خیلی ناراحت کننده می باشد و کسانی که به این مشکل دچار هستند سعی می کنند خیلی زود مشکلشان حل شود.
ترکیب سرکه سیب مقداری فلفل قرمز و عسل همراه با آب ولرم می تواند برای فرد کارامد باشد و البته قیمت سرکه سیب هم بسیر مناسب است که مصرف آنرا بالا می برد اما اگر نسبت به فلفل حساسیت دارین این درمان پیشنهاد نمی شود همچنین کسانی که مشکل پر شدن سینوسها را دارند و مدام درگیر آبریزش هستند می توانند با استفاده از مخلوط سرکه سیب و آب ولرم از این مشکل نجات پیدا کنند.
خوردن این مخلوط می تواند از رشد باکتریهای سینوسها جلوگیری کرده و در نهایت منجر به ازبین رفتن آنها شود خوردن سرکه سیب بعد از وعده غذایی باعث می شود تا گردش خون غدد لنفاوی بهبود بخشیده شده و کمک به بالا رفتن ایمنی بدن می کند.
ثبت دیدگاه