جمعه, 7 دی 1403 Friday, 27 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 44880 تعداد نوشته های امروز : 4 تعداد دیدگاهها : 2508×
سازوکار جبران خسارت قطعی اینترنت روشن نیست/ دیگر کسب و کار غیر اینترنتی نداریم
18 آذر 1401 ساعت: 14:08
شناسه : 212820
6

بابک عابدین نایب رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی خاطر نشان کرد: روشن نیست که دولت مطابق با کدام سازوکار می‌خواهد خسارت‌های وارده به کسب‌وکارها را جبران کنند درحالی‌که با کسری بودجه درگیر بوده و این پرسشی است که نمی‌توانم جواب روشنی به آن بدهم؛ همچنین دولت پیشنهاد حساب‌ شده‌ای برای جبران خسارت‌ها نداده و باید منتظر ماند و دید که دولت چه فرمولی برای جبران این خسارت‌ها در نظر گرفته است.

پ
پ

اینترنت - سازوکار جبران خسارت قطعی اینترنت روشن نیست/ دیگر کسب و کار غیر اینترنتی نداریم - اینترنت

به گزارش «بامردم» به نقل از ایلنا؛ نایب رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی خاطر نشان کرد: روشن نیست که دولت مطابق با کدام سازوکار می‌خواهد خسارت‌های وارده به کسب‌وکارها را جبران کنند درحالی‌که با کسری بودجه درگیر بوده و این پرسشی است که نمی‌توانم جواب روشنی به آن بدهم؛ همچنین دولت پیشنهاد حساب‌ شده‌ای برای جبران خسارت‌ها نداده و باید منتظر ماند و دید که دولت چه فرمولی برای جبران این خسارت‌ها در نظر گرفته است.

بابک عابدین با بیان اینکه کندی سرعت اینترنت همچنان در روند فعالیت اقتصادی کسب‌وکارها اختلال ایجاد کرده و به‌صورت کامل رفع نشده است، گفت: به نظر می‌رسد باید راه و روشی پیدا کرد که هر چه سریع‌تر مشکل قطعی اینترنت به نفع اقتصاد و کشور حل شود.

وی با اشاره به کسری بودجه دولت، گفت: برای من روشن نیست که دولت مطابق با کدام سازوکار می‌خواهد خسارت‌های وارده به کسب‌وکارها را جبران کنند درحالی‌که با کسری بودجه درگیر بوده و این پرسشی است که نمی‌توانم جواب روشنی به آن بدهم؛ همچنین دولت پیشنهاد حساب‌ شده‌ای برای جبران خسارت‌ها نداده است و باید منتظر باشیم و ببینیم که دولت چه فرمولی برای جبران این خسارت‌ها در نظر گرفته است.

نایب رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی تفکیکی بین کسب‌وکار اینترنتی و غیراینترنتی ایجاد نکرد و افزود: خط تولید امروز به اینترنت متصل است؛ ماشین‌آلاتی که در خطوط صنعتی جدید به کار گرفته می‌شوند برای نگهداری، عیب‌یابی و تعمیرات نیازمند اینترنت پرسرعت هستند؛ بنابراین کسب‌وکار غیراینترنتی نداریم و امروزه تمام خطوط تولیدی، صنایع و خدمات وابسته به اینترنت هستند.

عابدین ادامه داد: دولت می‌تواند با اعمال برخی معافیت‌ها به کسب‌وکارها کمک کند و این تسهیلات نباید در غالب اعطای پول باشد؛ دولت می‌تواند از سهم خود بگذرد تا فعالیت اقتصادی این کسب وکارها ادامه داشته باشند. محاسبه خسارت‌های وارده به فعالیت اقتصادی باید کارشناسانه باشد و نمی‌تواند حدود خسارت‌های وارده را برآورده کرد.

این فعال اقتصادی در پاسخ به این پرسش که به نظر شما تسهیلاتی که دولت برای این کسب‌وکارها در نظر می‌گیرد می‌تواند جبران کننده خسارت‌های وارده به آنها باشد؟ خاطر نشان کرد: اگر کسب‌وکاری توانست در این شرایط به فعالیت خود ادامه بدهد بدون تردید این تسهیلات می‌تواند کمک کننده باشد اما اگر کسب‌وکاری به‌صورت کامل روند فعالیت‌اش متوقف شده باشد دیگر تمهیدات حمایتی نمی‌تواند برای آنها کارساز باشد.

وی با اشاره به تاثیر قطعی اینترنت در صنعت چاپ، افزود: ارتباط با مشتری، خرید و فروش و سفارش‌ گیری در این صنعت از طریق اینترنت انجام می‌شود و سیستم‌ها باید در پروسه تولید به یکدیگر وصل باشند و وقتی اینترنت قطع باشد فعالیت اقتصادی مختل می‌شود؛ دیگر زمان آن گذشته است که فایل‌ها در فلاپی ریخته شود و برای مشتری پست شود و این فعالیت‌ها وابسته به فضای مجازی هستند.

به گفته عابدین ایران تلاش دارد که به معاهدات تجارت جهانی بپیوندد و تلاش دارد که به سیستم انتقال تجارت خط ابریشم از شرق به غرب تبدیل شود در این شرایط که سرعت انتقال داده اینگونه است چگونه می‌خواهیم به این مهم برسیم؟ تاجری که با کندی سرعت ایران مواجه می‌شود این ضرر را قبول نمی‌کند و مسیر دیگری را انتخاب می‌کند و ما اینگونه محو خواهیم شد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.