پسته
لازم به ذکر است پسته در ایران داری خواص و مواد مغذی زیادی از جمله:
پروتئین ها، کربور هیداراتها، اسید آمینه و خیلی از موارد دیگر، در خیلی از سایتها و مقالات به خواص اشاره شده که مهمترین آن می توان به منابع ۲۰۰ گرم پسته اشاره کرد.
- ویتامین ب ۱ و ۱/۳ و ۲/۴ میلی گرم
- پتاسیم ۱۷۰۰ میلی گرم
- کلسیم ۲۶۰ میلی گرم
- مواد چرب ۱۱۷ گرم
- آهن ۱۲ میلی گرم
- فسفر ۱۰۰۲ میلی گرم
پسته خام مرغوب
تشخیص پسته خام مرغوب از نوع غیر مرغوب آن نیاز به شناخت پسته و چندین بار تجربه خرید آن را دارد که بتوانید پسته خوب و مورد نظرتان را خریداری کنید.
یکی از مشخصاتی که پسته های مرغوب خام باید داشته باشند این است که مغز پری داشته باشند یعنی مغز پسته تمام فضای داخل پوست را پوشانده باشد.
یکی دیگر از این مشخصات رنگ پسته ها است که اگر سبز و زرشکی باشند یعنی پسته مرغوب تری را خریداری کرده اید.
این دانه خوراکی حاوی چربیهای سالم بوده و منبع خوبی از پروتئین، فیبر و آنتی اکسیدان میباشد.
ویژگی دیگر که با خوردن پسته مشخص میشود طعم آن است که میتوانید با تست کردن به آن دست بیابید.
پسته خام خشک
قابل ذکر می باشد پسته خام خشک این خاصیت را دارد که برای مدت زمان طولانی بدون این که خاصیت خود را از دست بدهد در جای مناسب نگه داری شود.
پسته خشک که جزو آجیل های محبوب ایرانی ها می باشد حاوی ویتامین های ارزشمندی می باشد که باعث شده اند همیشه به عنوان ماده غذایی مناسبی شناخته شود.
پسته حاوی مواد معدنی از جمله آهن کلسیم پتاسیم سدیم و مس می باشد همچنین دارای ویتامین هایی مثل ب6 آ تیامین کا کولین و بتائین است.
پسته دارای مقدار بسیار زیادی آنتی اکسیدان است آنتی اکسیدان با رادیکال های آزاد در بدن مبارزه می کنند و از بروز بیماری های مختلفی مثل سرطانی و قلبی جلوگیری می کند.
ثبت دیدگاه