مطهره احمدی در گیل خبر نوشت: چندی پیش دولت از ارائه طرحی به اسم مولدسازی در راستای مرتفع سازی کسری بودجه کشور خبر داد؛ طرحی پر سر و صدا که از ابتدا مخالفانش بیشتر از موافقانش بوده و روز به روز نیز بر تعداد این مخالفین افزوده میشود.
در چند روز اخیر ویدیویی از یک خیر مدرسه ساز منتشر شد که به فروش مدارس خیرساز در طرح مولدسازی, با عنوان اموال دولتی اشاره کرد که موجب خشم کاربران فضای مجازی و نگرانی خیرین فعال در این حوزه شد.
از سوی دیگر صبح امروز روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: «بنا نیست مدرسه خیرساز یا وقفی در لیست مولدسازی داراییهای وزارت آموزش و پرورش قرار گیرد». به طور کل این ادعا از سوی این وزارت خانه رد شد.
اما بررسی های انجام شده توسط خبرنگار گیلخبر روایتگر روی دیگر این ماجرا بوده که این تکذیب وزارتخانه آموزش و پرورش را بیاعتبار میکند!
در راستای مراحل اجرایی طرح مولدسازی در گیلان, لیستی شامل ۱۶ مدرسه در سطح استان از سوی دولت منتشر شد که در جهت جبران کسری بودجه به فروش گذاشته شدهاند.
با یک جستجوی ساده, میتوان در این لیست ۴ مدرسه خیرساز از جمله مدارس شهید بهروز خانجانی بالنگاه در رحیم آباد، شهید نامجو بیجارگاه، شهید رجایی لیمنجوب و شهید میراحمد قاضی محله در کلاچای را یافت که ادعای خلاف واقع آموزش و پرورش مبنی بر عدم فروش مدارس خیرساز را گواهی میدهد.
شایان ذکر است در لیست منتشر شده نام مدارسی دیده میشود که به علت عدم وجود اطلاعات کافی نمیتوان در خصوص مالکیت و خیرساز بودن یا نبود آنها اظهار نظر کرد.
حال باید دید که چه سازمان و یا چه کسانی به دولت اجازه داده که چوب حراج بر اموال مردم زده و برای جبران کسری بودجه خود, مدارس خیرساز را به فروش بگذارد؟
گفتنی است گیل خبر در راستای تنویر افکار عمومی, آمادگی انتشار هرگونه پاسخ از سوی مسئولین ذی ربط را دارد.
ثبت دیدگاه