دوشنبه, 3 دی 1403 Monday, 23 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 44825 تعداد نوشته های امروز : 6 تعداد دیدگاهها : 2506×
غذاهای سرخ کردنی به پروتئین‌ها آسیب می‌زند
14 شهریور 1402 ساعت: 12:38
شناسه : 263363
4

غذاهای سرخ کردنی به پروتئین‌ها آسیب می‌زند برای مثال ارزش غذایی و پروتئین مرغ و گوشت آب پز بیشتر از غذای سرخ شده حفظ می‌شود.

پ
پ

سیب زمینی سرخ کرده - غذاهای سرخ کردنی به پروتئین‌ها آسیب می‌زند - سرخ کردنی

غذاهای سرخ کردنی به پروتئین‌ها آسیب می‌زند برای مثال ارزش غذایی و پروتئین مرغ و گوشت آب پز بیشتر از غذای سرخ شده حفظ می‌شود.

بنابراین سرخ کردن غذاها یک پروسه غیر تغذیه‌ای است.

اگر افراد تمایل به خوردن غذاهای سرخ شده دارند بهتر است ابتدا غذا را آب پز کرده و در حد کمی تنها آنها را تفت داد تا ارزش پروتئینی و ویتامین‌های موجود در غذا با سرخ کردن زیاد از بین نرود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.