تحقیقات متخصصان نشان می دهد که نوشیدن سه فنجان چای در روز می تواند به کاهش “پیری بیولوژیکی” کمک کند و پیشنهاد کرد که چای سیاه حاوی مواد معدنی مرتبط با سلامت قلب، مغز و روده است.
دانشمندان گفتند که “مصرف حدود 3 فنجان چای یا 6 تا 8 گرم برگ چای در روز فواید ضد پیری قوی تری را نشان می دهد.”
آنها همچنین دریافتند کسانی که نوشیدن چای را متوقف کردند، “افزایش بیشتر پیری بیولوژیکی تسریع شده” را گزارش کردند.
محققان خاطرنشان کردند که “پلی فنول های موجود در چای تاثیر مهمی بر تنظیم تغییرات مرتبط با افزایش سن، متابولیسم و عملکرد شناختی دارند.”
ثبت دیدگاه