پد سلولزی بهتره یا پوشال ؟ از مهم ترین سوالات افراد در فصل تابستانه از اجزای مهم کولر سلولزی به حساب می آید. این پد در سال های اخیر برای استفاده در کولر سلولزی، جایگزین پدهای پوشالی قدیمی شده است. حال ممکن است این سوال پیش آید که پد سلولزی بهتره یا پوشال. در این مقاله، مشخص می کنیم کدام نوع پد برای کولر سلولزی کاربرد بهتری دارد.
پد سلولزی، نسل جدید خنک کننده ها
در زمان گذشته که عموما از کولر آبی معمولی استفاده می شد . البته امروز نیز در برخی از نقاط کشور همچنان شاهد استفاده از کولرهای آبی معمولی می باشیم ولی درصد استفاده از کولر های سلولزی بیشتر شده است. به همین منظور، ضرورت دارد که اطلاعات خود از اجزا و وسایل برقی نظیر کولر را بالا ببریم تا بهتر بتوانیم در مراقبت از آن ها موفق باشیم. پد های سلولزی از قطعات کاربردی کولر سلولزی هستند که به عنوان واسطه عمل کرده و عمل انتقال سرما به محیط داخل را انجام می دهند. برای بیان این که دانست پد سلولزی بهتره یا پوشال باید نخست باید تعریفی از پد سلولزی بدانیم. این پد به صورت چندین لایه بوده که از کاغذ کرافت به وجود می آید. دلیل استفاده از این کاغذ در ساخت این پد، قدرت مناسب آن در جذب آب می باشد. برای این که این پد های سلولزی که به طور مدام در معرض آب هستند آسیب نبینند آن را با ماده ای به نام رزین پوشش می دهند.
پد سلولزی چه ویژگی هایی دارد؟
پد سولولزی دارای ویژگی های بیشتری نسبت به پوشال قدیمی است. برخورداری از خواص بیشتر باعث شد تا طراحان و سازندگان کولر سلولزی به جای پوشال قدیمی آن را ترجیح دهند. در زیر به بررسی ویژگی ها پد سلولزی خواهیم پرداخت:
ضخیم بودن
پد های سولولزی با ضخامت های متنوع وجود داشته که این وِیژگی باعث می شود تولید کنندگان بتوانند بر اساس نیاز هر مدل پد سلولزی را انتخاب نمایند. برای مثال پد سلولزی کولر آبی کولان سل 7000 برای افرادی که از کولر 7000 استفاده میکنند انتخاب فوق العاده است چون ضخامت پد های تولیدی این برند بسیار مناسب و عالی است.
دوام بالا
از نظر دوام می توان گفت این پد ها در صورت مراقبت صحیح بیش از 5 سال قابل استفاده هستند. این در شرایطی هست که پدهای پوشالی قدیمی چنین دوامی را نداشته اند.
عدم جذب رسوب
این پدها به ندرت دچار رسوب می شوند؛ زیرا امکان رسوب زدایی بدون دخالت عامل خارجی را دارند. به دنبال این موضوع که پد سلولزی بهتره یا پوشال، می توان پد سلولزی را ترجیع داد.
جذب رطوبت
برای این که محیط خنک شود نیاز هست که رطوبت کافی جذب شود. جذب رطوبت توسط پدهای سلولزی از ویژگی های برجسته آن به شمار می رود.
پخش آب
مویینگی بودن این پدها باعث شده آب بتواند به صورت یکپارچه به نواحی باریک انتقال یافته و باعث خنک شدن فضا شود.
مصرف کم برق
با توجه به این که پد های سلولزی می توانند در بخش هواساز کولر ایجاد خنکی کنند نیازی نیست که موتور کولر بخواهد فشار زیادی را تحمل نماید این ویژگی علاوه بر مزیتی که برای عمر موتور کولر دارد در مصرف برق ناشی از فعالیت کولر نیز صرفه جویی می کند.
تفاوت پد سلولزی با پد پوشالی چیست؟
با توجه به اثبات کارایی بیشتر پد سلولزی نسبت به پوشال های قدیمی و به دنبال این بحث که پد سلولزی بهتره یا پوشال می خواهیم به تفاوت این دو نوع پد بپردازیم. بافت پدهای پوشال قدیمی در مقایسه با پدهای سلولزی نامتراکم هست. این نامتراکم بودن باعث می شود آب در نواحی به طور مناسب پخش نشود. این در شرایطی هست که پدهای سلولزی بافتی جامع و یک دست دارند. تفاوت دیگر به جنس این پدها در جذب آب مربوط می شود. پدهای پوشالی قدیمی به دلیل جنسی که داشتند جذب آب در آن ها به صورت یکنواخت صورت نمی گرفت. به این صورت که نفوذ آب در یک قسمت زیاد و در قسمت دیگر اصلا آب نفوذ نمی کرد و کاملا خشک بود که این شرایط پیامدهایی را برای کولر و کاربران آن به همراه داشت. در مقابل آب در پد سلولزی به طور کاملا یکنواخت پخش می شود. پدهای سولولزی به هیچ وجه دچار شکستگی یا جدایی بافت نمی شوند. این در حالی هست که پد های پوشالی قدیمی به طور مرتب شکسته شده و پرزهایی از آن جدا و در محیط پراکنده می شد.
کلام آخر
سعی شد مطالب مناسبی در باره این موضوع که پد سلولزی بهتره یا پوشال در این مقاله ارایه شود.کولر از اجزای مختلفی تشکیل شده که پدها نیز در طبقه بندی این اجزا قرار می گیرند. برای این که کولر داخل ساختمان را خنک کند این پدها باید سالم باشند. به علاوه نوع پد نیز در این مورد نقش دارد. در گذشته پدهای به کار برده شده پوشالی بودند که امروزه پدهای سلولزی به دلیل ویژگی های بیشتر جایگزین ان ها شده اند. شما میتوانید خرید خود را از سایت ها متعددی مثل دما ترمو انجام دهید
ثبت دیدگاه