یکشنبه, 25 آذر 1403 Sunday, 15 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 44679 تعداد نوشته های امروز : 17 تعداد دیدگاهها : 2502×
اگر زنان بی حجاب نگذارند از آنها عکس بگیرند، بازداشت می شوند
7 خرداد 1403 ساعت: 16:47
شناسه : 281175
7
بانکی پور نماینده اصفهان:

بانکی پور نماینده اصفهان در مجلس گفت: ممکن است برخی انتقاد کنند که اگر فرد حاضر نباشد که پلیس آن را شناسایی کند و نگذارد عکس گرفته شود در این مرحله پلیس باید فرد بی حجاب را به اولین مقر پلیس تحویل دهد تا در آنجا هویت آن شناسایی شود و بعد آزاد شود.

پ
پ

نماینده اصفهان در مجلس یازدهم و منتخب مجلس دوازدهم گفت: تمام دستگاه‌ها را موظف کردیم که دوربینشان را در اختیار فراجا قرار دهند نه‌فقط برای حجاب برای اینکه امنیت داخلی شهر‌ها تأمین شود. لازم بود که دوربین‌های شهر یک نظمی داشته باشد.

امیرحسین بانکی پور، با اعلام این که پلیس بر اساس لایحه عفاف و حجاب، از طریق دوربین یا به طور مستقیم، افراد بی‌حجاب را شناسایی می‌کند، گفت: «اگر فرد حاضر نباشد که پلیس او را شناسایی کند و نگذارد عکسش گرفته شود، پلیس باید او را به اولین مقر پلیس تحویل دهد تا در آنجا هویتش شناسایی شود.»

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس یازدهم، گفت‌وگویی داشته که گزیده آن در ادامه می‌آید:

*برای آنکه درگیری اجتماعی ایجاد نشود گفتیم این جریمه‌ها به‌صورت هوشمند از طریق دوربین (عکس) صورت بگیرد.

*تمام دستگاه‌ها را موظف کردیم که دوربینشان را در اختیار فراجا قرار دهند نه‌فقط برای حجاب برای اینکه امنیت داخلی شهر‌ها تأمین شود. لازم بود که دوربین‌های شهر یک نظمی داشته باشد. عکس فرد با دوربین گرفته می‌شود یا از طریق ناظر‌های مورد وثوق فراجا این عکس هویت‌یابی می‌شود با سامانه‌های دیگر تقاطع گیری می‌شود که خطا صفر شود و جریمه به‌صورت پیامکی برای فرد ارسال می‌شود.

*اشکالی که بعضاً گرفته می‌شد و به‌جا بود و شورا هم همین اشکال را گرفت این بود که اگر جایی سامانه نبود و یا دچار مشکل شده بود فرد چهره خود را بسته بود و عکسی نمی‌شد از او گرفت این مورد را باید چه کارکرد در آخرین اصلاحی که به شورا فرستادیم و ماده‌ای اضافه کردیم که درجا‌هایی که امکان وجود نمی‌شود از طریق سامانه و عکس فرد شناسایی شود فراجا موظف است که فرد را مستقیماً شناسایی کند.

*یک اشکالی دیگری به لایحه گرفته‌شده مجازاتتان ریالی است برای کسانی که وضعشان خوب است این پول‌ها حساب نمی‌شود آن‌ها را می‌خواهید چه کنید.

*در مرحله اول و دوم لایحه جنبه جریمه دارد، اما از مرحله سوم به بعد به قاضی گفته‌ایم که شما از آن مجازاتی که تعیین کردیم از محرومیت‌های اجتماعی استفاده کنید. محرومیت‌های اجتماعی از تبعید است از اینکه در یک محلی اجازه تردد به فرد داده نشود غیر از آنی که به قاضی گفته‌ایم خود پلیس صفحه مجازی را می‌بندد. گذرنامه فرد توقیف می‌شود. در ادامه قاضی تشخیص می‌دهد که این توقیف باید ادامه پیدا کند یا نه و چقدر باید توقیف باشد تا دو سال می‌تواند قاضی حکم بدهد.

(در پاسخ به سوال «پلیس در چه مواردی موظف است فرد بی‌حجاب را بازداشت کند؟») اولین مورد این است که فرد عرفا برهنه باشد. مورد دوم از اتباع خارجی باشد و هیچ اوراقی شناسایی همراه نداشته باشد. سوم کسی که متعرض فرد محجبه‌ای شده باشد. چهارمین مورد فردی که با کشور‌های خارجی معاند ارتباط داشته باشد و پنجمین مورد کسانی که سازمان‌یافته ترویج بی‌حجابی می‌کنند.

*پلیس با یک جمعی روبرو می‌شود که باهم هماهنگ کرده باشند مثلاً در خیابان حاضر شوند و ترویج بی‌حجابی کنند. پلیس موظف است این پنج گروه را بازداشت کند. غیر از این پنج گروه عابر عادی را صرف اینکه کشف حجاب کرده باشد بازداشت نمی‌کند.

*پلیس از طریق دوربین یا مستقیماً فرد را شناسایی می‌کند. امکان تصویربرداری دوربینی در لایحه حجاب و عفاف نیز آورده‌ایم. اگر سامانه پلیس کار نکرد پلیس باید آن شخص را شناسایی کرده که مراحل شناسایی هم در لایحه ذکرشده است.

*ممکن است برخی انتقاد کنند که اگر فرد حاضر نباشد که پلیس آن را شناسایی کند و نگذارد عکسش گرفته شود در این مرحله پلیس باید فرد بی‌حجاب را به اولین مقر پلیس تحویل دهد تا در آنجا هویت آن شناسایی شود و بعد آزاد شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.