پنج‌شنبه, 6 دی 1403 Thursday, 26 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 44874 تعداد نوشته های امروز : 15 تعداد دیدگاهها : 2507×
دمپر دستی
10 خرداد 1403 ساعت: 10:43
شناسه : 281415
5

دمپر دستی یکی از وسایلی است که در سیستم‌های تهویه صنعتی و مسکونی کاربردی بسیار گسترده دارد.

پ
پ

دمپر دستی

دمپر دستی یکی از وسایلی است که در سیستم‌های تهویه صنعتی و مسکونی کاربردی بسیار گسترده دارد. با استفاده از دمپر دستی می‌توان جریان هوای رسیده از سیستم تهویه را کنترل کرد. کنترل این جریان هوا توسط وسایل مختلفی انجام می‌شود که هر کدام روش خاص خود را دارند. دمپر دستی یکی از وسایلی است که این نیاز ما برای داشتن یک سیستم تهویه مناسب را با ارزان‌ترین و ساده‌ترین روش برطرف می‌کند. شرکت طراحی و ساخت و فروش ابزار سیستم تهویه صنعتی آرناونت یکی از بهترین شرکت‌ها برای دسترسی به این وسیله است.

برای خرید دمپر دستی با بهترین کیفیت و با پایین ترین هزینه از آرناونت کلیک کنید.

دمپر هوای دستی

کنترل جریان هوای رسیده از یک سیستم تهویه به داخل ساختمانی که می‌تواند مسکونی یا صنعتی باشد بوسیله دمپر هوای دستی قابل انجام است. روش کار دمپر دستی اینگونه است که یک مانع که می‌تواند به شکل یک شبکه از پره‌ها یا یک نیم کره باشد در سر راه هوای رسیده در کانال تهویه قرار گرفته و با یک شستی دستی می‌توان آن را طوری تغییر شکل داد که مقدار جریان هوای رسیده را کاهش یا حتی قطع کند.

دمپر هوای دستی با متریال‌ها و به شکل‌های هندسی مختلف ساخته می‌شود. هر کدام از این انواع دمپر دستی با هدف خاصی ساخته می‌شوند اما ویژگی اصلی همه آن‌ها این است که به کنترل جریان هوا کمک می‌کند. از کاربردهایی که می‌توان برای دمپر دستی نام برد شامل: کاهش جریان هوا، سرمایش و گرمایش رسیده از سیستم تهویه مرکزی، قطع جریان هوا، دود یا حتی آتش و البته کنترل رطوبت هوای رسیده به داخل ساختمان است. این کاربردها باعث شده که دمپر دستی یکی از مهم‌ترین قطعاتی باشد که در سیستم‌های تهویه مرکزی قابل استفاده هستند.

انواع دمپر

 دمپرها در کل یا به‌صورت دستی طراحی و ساخته می‌شوند یا به شکل اتوماتیک تولید می‌شوند. این که کدام نوع دمپر را برای سیستم تهویه خود استفاده کنیم بستگی به نوع پروژه سیستم تهویه و کاربردی که از آن انتظار داریم دارد. دمپر چه دستی باشد چه اتوماتیک، به 2 نوع تقسیم می‌شود: دمپر کانالی و دمپر بین کانالی. دمپرهای بین کانالی چون کاربرد بسیاری در سیستم‌های تهویه دارند لازم است که به‌صورت جدا مورد بررسی قرار گیرند. دمپرهای کانالی را اما همه ما در سیستم‌های تهویه خانگی دیده‌ایم. این نوع دمپرها به گرم کردن ساختمان در فصل سرد و سرد کردن ساختمان در فصل گرم کمک می‌کنند.

این نوع دمپرها عموما به شکل دستی طراحی می‌شوند زیرا نیازی نیست که کنترل سرمایش و گرمایش ساختمان منزل هر لحظه انجام شود و برای همین طراحی آن‌ها به شکل دستی نیز کار ما را راه می‌اندازد. متریالی که برای طراحی و ساخت این نوع دمپر مورد استفاده قرار می‌گیرد شامل آلومینیوم و ورق گالوانیزه است. علت آن هم این است که دمپرها باید در برابر حرارت و البته فشار هوایی که با آن‌ها وارد می‌شود مقاومت بالایی داشته باشند. این نوع دمپرها در ابتدای کانال تهویه قرار می‌گیرد و تعمیر آن‌ها بسیار ساده است.

دمپر بین کانالی

دمپرهای بین کانالی در سیستم‌های تهویه صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این نوع دمپرها برای کنترل جریان هوا، رطوبت، سرمایش، گرمایش و البته قطع جریان دود و آتش مورد استفاده قرار می‌گیرند. یکی از مشهورترین انواع دمپر بین کانالی، دمپرهای ضد حریق هستند. دمپر ضد حریق طوری طراحی شده‌ استکه وقتی آتش سوزی یا جریان دودی شکل گرفت، سریعا بسته شده و مانع عبورجریان آتش یا دود می‌شوند. وجود این نوع دمپرها برای تامین امنیت سیستم تهویه بسیار ضروری است و برای همین از آن‌ها در همه سیستم‌های تهویه صنعتی استفاده می‌شود.

دمپر بین کانالی

مراحل ساخت دمپر دستی

دمپرهای دستی طی سه مرحله ساخته می‌شوند. در مرحله اول، ابتدا شکل هندسی و نوع آن‌ها بسته به پروژه سیستم تهویه‌ای که قصد دارید در آن از دمپر دستی استفاده کنید تعیین می‌شود. در این مرحله یک سری محاسبات و شبیه‌سازی‌ها توسط متخصصان انجام شده و درنهایت بهترین شکل هندسی و طراحی پره‌ها مشخص می‌شود. بعد از رسیدن به طراحی کلی دمپر دستی نوبت به تولید آن در کارگاه‌های تولیدی می‌رسد. در این مرحله متریال‌های مختلفی که برای طراحی و ساخت دمپر دستی تعیین شده در کارگاه بریده شده و به هم متصل می‌شوند. درنهایت نیز نوبت به تست دمپرها می‌رسد. مرحله تست دمپر جزو مراحل بسیار مهم طراحی و تولید این وسایل است.

تست دمپر دستی به این شکل انجام می‌شود که ابتدا دمپر را تحت فشار مشخصی از هوا قرار می‌دهند تا مشخص شود مقاومت آن چه مقدار است. سپس نوبت به تست حرارت دمپرها می‌رسد. در مرحله تست حرارت نیز دمپر تحت یک دمای خاص قرار می‌گیرد تا مقاومت حرارتی آن مشخص شود. درنهایت نیز دوباره از دمپر تست هوا گرفته می‌شود تا مشخص شود بعد از حرارتی که به آن وارد شده توانایی مقابله با فشار هوا را دارد یا نه. بعد از این سه مرحله تست، دمپر دستی ساخته شده و می‌توانید آن را در پروژه خود نصب کنید.

ساخت دمپر توسط شرکت طراحی و ساخت سیستم تهویه آرناونت

شرکت طراحی و ساخت سیستم‌های تهویه صنعتی آرناونت یکی از بهترین شرکت‌هایی است که می‌توانید کارهای طراحی دمپر دستی خود را به آن بسپارید. روش کار شرکت آرناونت این‌گونه است که ابتدا متخصصان و مشاوران شرکت آرناونت سر پروژه شما حاضر شده و بعد از یک ارزیابی کلی مشخص می‌شود که نوع دمپر دستی باید چگونه باشد و از چه متریالی برای ساخت آن باید استفاده شود. سپس بعد از طراحی شکل هندسی دمپری که مدنظر شما است، نوبت به ساخت آن می‌رسد. شرکت آرناونت مفتخر است که بهترین متریال را برای طراحی و ساخت انواع دمپر مورد استفاده قرار می‌دهد.

این شرکت طراحی و ساخت سیستم‌های تهویه صنعتی، صفر تا صد کار طراحی و ساخت را با کمترین هزینه و در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام می‌دهد. علت آن هم این است که این شرکت تجربه بسیار زیادی در ساخت انواع دمپر داشته و کار طراحی و ساخت آن را بسیار ساده کرده است. علاوه بر طراحی و ساخت، یکی دیگر از کارهایی که شرکت آرناونت برای مشتریان انجام می‌دهد نصب و تست دمپرهای ساخته شده است. شرکت‌های صنعتی بزرگی در ایران کار طراحی و ساخت دمپرهای دستی خود را به این شرکت سپرده‌اند چرا که کیفیت کار آن‌ها بسیار بالا است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.