معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی درباره آمار اجساد مجهولالهویه در تهران میگوید: «بیشترین اجسادی که در سطح کشور کشف میشود مربوط به تهران است. در سال ۱۴۰۲، ۹۴۲ فقره جسد مجهولالهویه اعلام شد که از این تعداد ۸۳ جسد تابعیت افغانی، یک جسد تابعیت بنگلادشی و یک جسد نیز تابعیت پاکستانی داشت، اما بقیه ایرانی بودند. ۶۴ درصد این اجساد مردان و ۳۶ درصد از آنها زنان بودند. حدود ۴۰ درصد از اجساد مجهولالهویه زیر ۴۵ سال داشتند.»
نثاری با عدم انتشار آمار اجساد مجهولالهویه در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ اینگونه میگوید: «آمار اجساد مجهولالهویه در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ نیز مانند سال ۱۴۰۲ در هر سال حدود ۱۰۰۰ جسد بود، اما بالاترین آمار اجساد مجهولالهویه با بیش از ۱۰۰۰ جسد مربوط به دوران کرونا، یعنی سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ میشد که آمار این اجساد در هر سال به بیش از ۱۳۰۰ جسد رسیده بود. همچنین طی سالهای ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۹، ۵۰ درصد اجساد مجهولالهویه متعلق به شهرستانهای مختلف بود؛ پروندههای اجساد در شهرستانهای مختلف ثبت شده بود، ولی هویتشان در تهران شناسایی میشد.»
معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران همچنین میگوید: «عدم شناسایی اجساد دلایل مختلفی دارد؛ تقریبا ۳۰ الی ۳۵ درصد کل اجساد مجهولالهویه در سامانه ثبت احوال فاقد هرگونه نشان و آثاری بودند. ۱۵ درصد اجساد مجهولالهویه از سوی خانواده، مفقودیشان اعلام نمیشود. ۱۰ درصد این اجساد نیز فاقد هرگونه بستگانی بودند. ۴۰ درصد اجساد مجهولالهویه نیز خانوادهها به خاطر فقر یا اختلافات خانوادگی از گرفتن جسد خودداری میکنند.»/ روزنامه اعتماد
ثبت دیدگاه