روزنامه کیهان امروز به موضوع فیلترینگ پرداخته و به طرز شگفت انگیزی قبول کرده که پیامرسانهای خارجی تومنی صنار با بقیه فرق دارند:«تفاوت پیامرسانهای جدید با پیامرسانهای قدیمی، بر کسی پوشیده نیست. مانند تفاوت جاده مالرو با جاده آسفالته و بزرگراه؛ و یا تفاوت سرعت حرکت اسب با خودرو و هواپیما. کسی نمیتواند اهمیت این ابزار تسهیلکننده را انکار یا رد کند. این یک پیشرفت مهم در زندگی بشر است. در عین حال، بدیهی است که استفاده از ابزارها و امکانات جدید، ضوابط و قواعد خود را میطلبد. جاده شوسه یا مالرو، و حرکت با اسب یا حداکثر خودروهای اولیه، قوانین و ضوابط چندانی نمیخواست؛ اما از هنگامی که سرعت بالا و ازدحام تردد کنندگان موجب تعارض و تزاحم شد، پای قوانین عبور و مرور، استاندارد جادهها و ایمنی بزرگراهها، و صلاحیتهای رانندگی هم به زندگی بشر باز شد، تا فرصت حرکت سریعتر تبدیل به تهدید نشود. فعالیتهای رسانهای در همه کشورها ضابطهمند است. شفافیت، مسئولیتشناسی و پاسخگویی از لوازم این فعالیت است. با وجود این که بسیاری از پیامرسانها خاستگاه غربی دارند، اما در همان کشورها موظف به پاسخگویی به حاکمیت و مراعات مطالبات آنها هستند.»
روزنامه جوان در شماره امروزش سراغ قانون مشاغل حساس و خاص رفته و در دفاع از این قانون نوشته:«وفاداری به ملیت و پرچم بالاترین ارزشی است که در یک کشور معمولاً تعریف میشود. قانون «نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس» حتماً قانون درستی است و نباید نقض شود. دو راه در پیش پای مدیرانی که مشکل اینچنینی دارند وجود دارد؛ اول آنکه فرزندان خود را متقاعد کنند که تابعیت دوم خود را لغو کنند و دوم اینکه پست مدیریتی عالی را ترک کرده و بهعنوان یک شهروند مسئول (اما غیرمنتصب در مشاغل حساس) به کشورشان خدمت کنند. چنین تصمیمی شاید برای خود مدیر یا خانوادهاش سخت باشد، اما عیار خوبی برای آن است که معلوم شود تا چه حد افراد حاضرند برای کشورشان و هموطنانشان از خود مایه بگذارند و هزینه دهند.»
هنگام معرفی کابینه یک نماینده تندرو مجلس اعلام کرد ۴ وزیر میافتند و امروز به صورت کاملا اتفاقی وطن امروز آن چهار وزیر را معرفی کرده است:«هفته گذشته کمیسیونهای تخصصی مجلس شورای اسلامی وظیفه بررسی برنامهها و صلاحیت وزرای پیشنهادی را بر عهده داشتند. معمولا شیوه به این نحو بود که سخنگویان کمیسیونها نظرات اعضای کمیسیونها درباره وزرای پیشنهادی را اعلام میکردند. بررسی این سخنان در مجموع نشان میدهد دولت چالش اندکی برای گرفتن رای اعتماد دارد اما حداقل 4 نفر از وزرای پیشنهادی وضعیت مبهمی برای گرفتن رای اعتماد دارند. قبل از پرداختن به وضعیت این 4 نفر (وزرای پیشنهادی نفت، کار، صمت و بهداشت) ابتدا ببینیم کمیسیونها چه نگاهی به وزرای پیشنهادی دولت داشتهاند.»
ثبت دیدگاه